3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV ophangen zonder boren

TV ophangen zonder boren
Deze TV standaard bestellen? klik dan hier

Het komt vaker voor, je zit in een volledig glazen gebouw, een monumentaal pand waar niet in de muur geboord mag worden of met een beurswand. Zo zijn er talloze voorbeelden waar deze zeer uitzonderlijke beugel kan worden ingezet. Ook voor thuis is het zeker niet verkeerd. Een TV beugel of TV standaard die eenvoudig verplaatsbaar is en geen schroefgaten achter laat. Bovendien zeer weinig ruimte in beslag neemt.
 
Daarom biedt Stralex u een TV muurstandaard aan zonder te boren. Namelijk de Erard Standit 400 TV muurstandaard. Uw TV kan op een hoogte worden gehangen varrierend van 102.5 tot maximaal 122.5mm (hart scherm).
 
Deze TV Standaard is geschikt voor schermen van 30 t/m 55 inch met een minimaal gatenpatroon van minimaal 200 x 200mm en maximaal 400 x 400mm met een maximaal gewicht van 30Kg. De diepte van de TV tot de wand is slechts 5cm. De bekabeling kan netjes in de pilaar worden gelegd en het wit is eenvoudig overschilderbaar, in elke kleur die je zou willen. De standaard kleur is een epoxy (poedercoating) laag en pakt daarom verf heel eenvoudig.
 
Deze Tv standaard is gemaakt van staal en daardoor zeer stabiel, de grondplaat is 707 x 273 mm en komt dus niet al te ver van de wand af. Vanzelfsprekend zitten alle benodigde installatie materialen erbij en er zit een garantie op van 2 jaar.  De installatietijd aangegeven door de fabrikant is slechts 5 minuten. Een ideale manier om in elke ruimte waar niet geschroeft kan worden een TV op te hangen. Daarnaast is de TV ook zeer eenvoudig verplaatsbaar, dan kan zeker ook een overweging zijn te kiezen voor de Standit. Een unieke oplossing om je TV op te hangen.

 
Specificaties TV ophangen zonder boren:

TV beugel / standaard zonder schroeven
Merk: Erard
Geschikt voor schermen van 30 t/m 55 inch
Draagvermogen: 30 Kg
Minimale VESA gatenpatroon: 200 x 200 mm
Maximale VESA gatenpatroon: 400 x 400 mm
Afstand tot de wand 3 cm.
Maximale dikte TV: 5 cm
Hoogte instelling van 102.5 t/m 122.5 cm
Bekabeling kan netjes door de kolom
Materiaal: Staal
Altijd eenvoudig verplaatsbaar
Installeren zonder te boren
Witte pilaar overschilderbaar in elke gewenste kleur
Kleur: Wit / Zwart
Garantie: 10 Jaar

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad