3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Over Stralex

Verkoopkantoor (let op geen retouradres)
Alleen op Afspraak

🇳🇱 Stralex Nederland
Siriusdreef 17
2132 WT Hoofddorp
T: +31(0)20-8932379
E: [email protected]

🇳🇱 Stralex Magazijn (Retouradres NL+BE)
Toekomst 3-5
6921 PW Duiven
Nederland

🇧🇪 Stralex België
Quellinstraat 49
2018 Antwerpen
Tel: +32-3-8083325 (BE)
E-mail: [email protected]

KVK nummer: 59140720
BTW nummer: NL853335916B01
Rekening nummer: NL50INGB0006520333 – INGBNL2A

Stralex is ontstaan uit jarenlange ervaring in de audiovisuele markt. Het inrichten van zakelijke en onderwijs ruimtes is de specialiteit van Stralex. Creatieve en handige oplossingen bedenken voor alledaagse problemen is Stralex goed in.

Assortiment
Het assortiment op de Stralex website is slechts een klein deel. Stralex heeft zeer uitgebreide inkoop kanalen en kan aan vrijwel alle producten leveren. Staat het product dat u wilt hebben niet op de website. Stuur dan een e-mail naar Stralex met het product dat u wilt hebben en wij maken een offerte voor u

Prijzen
Alle prijzen op de website zijn INCLUSIEF DE BTW (21%).

Wilt u een speciale prijs ontvangen, omdat u meerdere stuks gaat bestellen. U kunt altijd contact opnemen om een offerte aan te vragen.

Offerte aanvraag

Offerte ontvangen?

Kunt u meer over uw project / aantallen vertellen?
Misschien hebben we alvast een antwoord!

Veelgestelde Vragen

Wij hebben de meeste producten op voorraad in Nederland. Hiervoor geldt dan ook een levertijd van 1 werkdag wanneer u voor 17:00 bestelt. Levering naar België zijn doorgaans binnen 1 werkdag verzonden uit ons magazijn en uiterlijk binnen 2 werkdagen bij u!

Gratis; bij bestellingen boven de €50,00 incl. BTW zijn de verzendkosten in België en Nederland gratis. Voor verzendingen onder de €50, brengen wij verzendkosten (gemiddeld €4,95) in rekening. Deze variëren per product, omdat dit afhangt van het gewicht.

Wij leveren met verschillende pakket bezorgers. DPD is echter de meest gebruikte.

Stralex heeft 20 jaar Garantie op het volledige assortiment.

Verder: op alle producten geldt de fabrieksgarantie. Stralex staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanboden vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. 

U kunt binnen 2 weken een product retourneren en dan krijgt u uw geld terug. Voorwaarde is wel dat het product en de verpakking in een staat verkeren dat deze nog verkocht kan worden.

Stuur Stralex een e-mail naar [email protected] met uw gegevens, het bestel nummer en waarom u het product gaat terugsturen. Wij zullen u dan een e-mail terug sturen met de te volgen stappen. Ook kunt u hier het retourformulier downloaden.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad