3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Klantenservice

Wij doen ons uiterste best om u tevreden te maken

Vragen over bezorging

Bezorging, Garantie & Retouren

Wij hebben de meeste producten op voorraad in Nederland. Hiervoor geldt dan ook een levertijd van 1 werkdag wanneer u voor 17:00 bestelt.

Levering naar België zijn doorgaans binnen 1 werkdag geleverd en uiterlijk binnen 2 werkdagen bij u!

Gratis; bij bestellingen boven de €50,00 incl. BTW zijn de verzendkosten in België en Nederland gratis. Voor verzendingen onder de €50, brengen wij verzendkosten (gemiddeld €4,95) in rekening. Deze variëren per product, omdat dit afhangt van het gewicht.

Wij leveren met verschillende pakket bezorgers. DPD is echter de meest gebruikte.

Stralex heeft 20 jaar Garantie op het volledige assortiment.

Verder: op alle producten geldt de fabrieksgarantie. Stralex staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanboden vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. 

U kunt binnen 2 weken een product retourneren en dan krijgt u uw geld terug. Voorwaarde is wel dat het product en de verpakking in een staat verkeren dat deze nog verkocht kan worden.

Stuur Stralex een e-mail naar [email protected] met uw gegevens, het bestel nummer en waarom u het product gaat terugsturen. Wij zullen u dan een e-mail terug sturen met de te volgen stappen. Ook kunt u hier het retourformulier downloaden.

Zodra het product is ontvangen en is gecontroleerd op schade wordt uw geld terug gestort.

Vragen over betalingen

Veilig Betalen op Stralex

Hieronder ziet u de verschillende betaalmethodes. Alle methodes worden via de software van MultiSafepay gedaan. Een leidende organisatie in internet payment services. 

Bancontact/Mister Cash
Carte Bleue
Directebanking
Giropay
iDEAL
Maestro
Master Card
Visa
Bankoverschrijving
Paypal

Op rekening kopen door overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en bedrijven: U kunt namens uw instelling op rekening kopen mits u over de benodigde autorisatie beschikt. Bedrijven met een goede betaalhistorie bij Stralex, die tevens voldoen aan een kredietwaardigheidstoets, kunnen eveneens een kredietlimiet krijgen en op rekening kopen. De beoordeling hiervan ligt bij Stralex en haar financiële partners. De betaaltermijn is 14 dagen of bij een overheids-onderwijs-instantie in overleg.

Actie: Als u uw bestelling heeft geplaatst stuurt u dan een mail naar [email protected] o.v.v. uw ordernummer met als onderwerp “op rekening kopen” Er wordt contact met u opgenomen. 

Uw betaling wordt uitgevoerd achter het beveiligde software programma van MutliSafepay. MultiSafepay is een internet payment service provider en is gespecialiseerd in het soepel en veilig laten verlopen van betaling. Uw veiligheid is dus gegarandeerd.

Speciaal voor Belgische klanten hebben wij ons betaal proces uitgebreid door samen te weken met het veilige betaalplatform Mutisafepay. met alle Belgische betaalmogelijkheden. Zoals Bancontact/Mister Cash, Carte Bleue, DIRECTebanking, Giropay, iDEAL, Maestro, Master Card, Visa, Wire Transfer.

Op rekening kopen door overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en bedrijven: U kunt namens uw instelling op rekening kopen mits u over de benodigde autorisatie beschikt. Bedrijven met een goede betaalhistorie bij Stralex, die tevens voldoen aan een kredietwaardigheidstoets, kunnen eveneens een kredietlimiet krijgen en op rekening kopen. De beoordeling hiervan ligt bij Stralex en haar financiële partners. De betaaltermijn is 14 dagen of bij een overheids-onderwijs-instantie in overleg.

Actie: Als u uw bestelling heeft geplaatst stuurt u dan een mail naar [email protected]  o.v.v. uw ordernummer met als onderwerp “op rekening kopen” Er wordt contact met u opgenomen. 

U kunt als zakelijke/overheid Belgische klant zonder BTW geleverd krijgen. 

Hoe gaat “AUTOMATISCHE BTW vrijstelling” in haar werk?

Stap 1: u plaatst uw product in uw mandje. Op dit moment wordt er nog BTW meegerekend.

Stap 2: U voert uw “persoonlijke  gegevens”  in ook wel “profiel details/account aanmaken” genoemd. Bij deze stap voert u onder andere uw geldige belgische BTW nummer in: (voorbeeld: BE0475942571 LET OP: ALLE EVENTUELE SPATIES VERWIJDEREN. DUS LETTERS EN CIJFERS AANEEN SLUITEN) Klik daarna op de button (uw Belgische BTW nummer wordt nu gecontroleerd op geldigheid door een van onze partners)

Stap 3: U geeft uw gewenste betaalmethode op (bijvoorbeeld: MultiSafepay – Bancontact/Mister Cash) Klik daarna op de button

Stap 4: Bestelling plaatsten: Als het goed is de B.T.W. bij uw bestelling vrijgesteld en dus verwijderd. U kunt nog een opmerking plaasten in het opmerkingen veld. Klik daarna op de button

Stap 5: U kunt u betaling uitvoeren. De order wordt gereed gemaakt voor verzending.   

N.B. Wordt er nog steeds BTW weergegeven in de bestelling?: Als de automatische vrijstelling niet werkt, vervolgt u dan de volgende stappen, wij zetten de BTW vrijstelling handmatig om. Dit omzetten kan alleen op werkdagen tussen 9:00 en 17:30

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad