3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Welke tv merken zijn er allemaal?

Welke tv merken zijn er allemaal?
Welke tv merken zijn er allemaal?

Welke tv merken zijn er allemaal? Er zijn verschillende tv-merken op de markt die televisies van verschillende kwaliteit en specificaties aanbieden. Hier is een lijst van enkele bekende tv-merken:

 1. Samsung
 2. LG
 3. Sony
 4. Panasonic
 5. Philips
 6. TCL
 7. Hisense
 8. Sharp
 9. Vizio
 10. Toshiba
 11. JVC
 12. Hitachi
 13. Grundig
 14. Haier
 15. Sceptre
 16. Skyworth
 17. RCA
 18. Xiaomi
 19. OnePlus
 20. TCL
 21. Magnavox
 22. Insignia
 23. Westinghouse
 24. Polaroid

Waarom is een samsung tv zo goed?

Samsung wordt algemeen beschouwd als een van de toonaangevende tv-merken en heeft een goede reputatie in de tv-markt. Er zijn verschillende redenen waarom Samsung-tv’s als goed worden beschouwd:

 1. Beeldkwaliteit: Samsung-tv’s staan bekend om hun indrukwekkende beeldkwaliteit. Ze maken gebruik van geavanceerde beeldtechnologieën, zoals Quantum Dot, MicroLED en QLED, die levendige kleuren, diep contrast en scherpe details bieden. Veel Samsung-tv’s hebben ook hoge resoluties, zoals 4K Ultra HD en 8K.
 2. Innovatie: Samsung staat bekend om zijn innovatieve benadering van tv-technologie. Ze zijn vaak pioniers in het introduceren van nieuwe functies en technologieën. Bijvoorbeeld, ze waren een van de eerste fabrikanten die gebogen schermen, randloze ontwerpen en Ambient Mode introduceerden.
 3. Smart TV-functionaliteit: Samsung-tv’s hebben krachtige smart-functionaliteiten met hun eigen besturingssysteem genaamd Tizen. Dit biedt toegang tot een breed scala aan apps, streamingdiensten en internetmogelijkheden. Samsung-tv’s hebben ook spraakbesturingsopties en integratie met slimme assistenten zoals Bixby en Google Assistant.
 4. Design: Samsung besteedt aandacht aan het ontwerp van hun tv’s, met slanke profielen, dunne randen en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen. Ze streven naar een naadloze integratie van de tv in elk interieur.
 5. Betrouwbaarheid en reputatie: Samsung is een gevestigd en betrouwbaar merk met een lange geschiedenis in de elektronica-industrie. Ze hebben een goede reputatie opgebouwd op basis van de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.

Het is belangrijk op te merken dat de kwaliteit van een tv ook afhankelijk is van het specifieke model en de prijsklasse. Terwijl Samsung bekend staat om zijn premium tv’s, bieden ze ook instapmodellen en tv’s in verschillende prijsklassen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen.

Bij het kiezen van een tv is het altijd verstandig om recensies, specificaties en vergelijkingen te raadplegen om te bepalen welke tv het beste bij jouw behoeften en voorkeuren past, ongeacht het merk.

Zijn er tv standaarden van samsung?

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad