3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV standaard met wielen

TV standaard met wielen
BEKIJK HIER ALLE TV STANDAARDS MET WIELEN.

Een TV standaard met wielen kunt u overal gebruiken en rijdt uw overal naar toe in uw pand of school. Op deze manier is uw TV overal inzetbaar en te gebruiken. Een TV standaard met wielen is echter duur. Vaak nog duurder dan uw TV zelf. Wij hebben nu echter een zeer scherp geprijsde TV standaard. Alle functionaliteiten zijn aanwezig en de TV standaard is betrouwbaar om uw TV aan te hangen.

TV standaard met wielen aanbieding voor beurzen
Om te beginnen met het uiterlijk, heeft deze TV standaard alles behalve een goedkoop uiterlijk. De glimmende glasplaten en de mooi aluminium standaard zorgen voor een chique uiterlijk. Maar dit is natuurlijk niet het belangrijkste, de TV standaard moet vooral handig zijn en u helpen bij de activiteiten.

Ook hierin voorziet de TV standaard u zeer goed. Zoals gezegd is de TV standaard met wielen uitgerust, zodat u deze naar elke ruimte kunt verrijden. De TV standaard kan ook van hoog naar laag worden versteld. Zo is het mogelijk om de TV standaard tussen de 120 en 180cm. te verstellen. Dit gebeurt d.m.v. een telescopische pilaar en aan de achterzijde draait u een knop vast. De hoogte verstelling is stapsgewijs in stappen van 10cm.

Plaatst u een DVD of BLU-RAY speler op de glasplaten en wellicht ook nog een laptop, dan lopen er zeer veel kabels rondom de TV standaard. De TV standaard met wielen is echter voorzien van een kabel management systeem dat aan de achterkant zit. Hiermee kunt u alle kabels netjes langs de TV standaard laten lopen.

Op de product pagina staat een filmpje waarin wij de TV standaard gebruiken. Hier staan tevens alle andere specificaties.

Lage TV standaard met wielen

Er is ook een versie beschikbaar die tussen de 73cm. en 120cm. uitgeschoven kan worden. Deze vindt u hier.

TV meubels

Naast een ruim assortiment TV standaards heeft Stralex ook

prachtige design TV meubels. Geschikt voor recepties, wachtkamers of gewoon bij u thuis in de huiskamer.

Bekijk ons asssortiment TV meubels hier.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad