3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

sbid8070i-g4

SBID8070i-g4
Het SMARTBoard sbid8070i-g4 model is een ultra-modern touchscreen met vele functies. Het scherm is 70 inch groot en is zeer aangenaam om op te werken. Alles werkt zeer vloeiend en de beeldkwaliteit is zeer hoog. Door de vele functies en de gemakkelijke werking veranderd uw les, presentatie of vergadering geheel. U zult sneller stappen maken en ook meer interactiviteit hebben. Een van de dingen die dit mogelijk maakt is de software van SMART Solutions, deze wordt gratis bijgeleverd bij de sbid8070i-g4. Deze software stelt u in staat om overal aantekeningen bij te maken en tegelijk op te slaan. Zo kunt u altijd dieper op het onderwerp ingaan.

Dit model is natuurlijk voorzien van alles wat u wilt, van ingebouwde speakers tot compatibiliteit met Apple en Windows. SMART Solutions heeft aan alles gedacht bij het samenstellen van van de sbid8070i-g4. Zo zitten er USB ingangen aan de bovenkant van het scherm, dit maakt het mogelijk om videoconferening producten zoals de Tely HD pro aan te sluiten.

Wilt u nog meer informatie over het SMARTBoard sbid8070i-g4 model, bekijk dan onze product pagina. Hier staat tevens een handig demo filmpje.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad