3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Universele muurbeugel

Universele muurbeugel
Een universele muurbeugel vindt u in het assortiment van Stralex. Een universele muurbeugel kenmerkt zich door een groot draagvermogen in kg’s te hebben en een grote range aan VESA maten te ondersteunen.

Dit zijn ook de twee dingen waar u op moet letten bij de aanschaf van een universele muurbeugel. Het draagvermogen en de VESA maat. U controleert het gewicht van uw TV en kijkt vervolgens of de universele muurbeugel ook dit gewicht kan dragen. De TV’s van tegenwoordig zijn zeer licht dus dit zal niet snel een probleem opleveren.

Daarnaast controleert u de VESA maat van uw TV en de VESA maten die de universele muurbeugel ondersteunen. De VESA maat kunt u op twee manieren achterhalen. U kunt deze opzoeken in de specificaties of u kunt deze zelf opmeten. De VESA maat is een term voor de bevestigingsgaten achterop de TV. De afstand dat deze uit elkaar liggen is de VESA maat, als dit bijvoorbeeld 40 cm. is dan heet dit VESA 400 of 400x400mm. als de universele muurbeugel ook VESA 400 ondersteunt dan is uw TV geschikt voor deze muurbeugel.

Een muurbeugel is pas echt universeel, wanneer deze veel VESA maten ondersteunt en een hoog draagvermogen heeft dan kunt u dit een universele muurbeugel noemen.

Voor een compleet overzicht van alle universele muurbeugel modellen gaat u naar deze pagina.

Twijfelt u over de juiste universele muurbeugel of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad