3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV wandhouder

TV wandhouder
Een TV wandhouder van top kwaliteit voor uw TV vindt u in het Stralex assortiment. Om de juiste TV wandhouder uit te zoeken moet u op twee dingen letten. Dit is het gewicht van uw TV en het gewicht dat de TV wandhouder kan dragen en de VESA maat van uw TV en die van de TV wandhouder.

Het gewicht spreekt voor zich, uw TV mag niet zwaarder zijn dan dat de TV wandhouder kan dragen. Dan loopt u het risico dat de TV wandhouder niet blijft hangen of gaat buigen. Daarnaast is ook de VESA maat erg belangrijk, deze bepaalt namelijk of u uw TV op de TV wandhouder kan schroeven.

De VESA maat is namelijk de gaten achterop uw TV. Deze moeten overeenkomen met de gaten op de TV wandhouder om op elkaar bevestigt te kunnen worden. De VESA maat kunt u op twee verschillende manier achterhalen, u kunt kijken in de specificaties van uw TV. Als u het daar niet in kan vinden, kunt u de afstand tussen de gaten zelf opmeten. Is de afstand tussen de gaten achterop uw TV bijvoorbeeld 40 cm., dan heet dit VESA 400 of 400x400mm. Wanneer de TV wandhouder dezelfde VESA maat ondersteunt als dat uw TV heeft, dan is deze geschikt voor uw TV.

Nu u heeft bepaalt waar u op moet letten bij de TV wandhouder, kunt u kijken naar welke functionaliteiten deze moet hebben. Zo kunt u kiezen voor een strak tegen de wand gemonteerde TV of voor een TV wandhouder die kan draaien en kantelen.

Voor een compleet overzicht van TV wandhouders gaat u hierheen.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig over een TV wandhouder? Neem dan contact met ons op.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad