3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV Vloerstandaard voor TV

Flexibele en Stijlvolle Oplossing voor Je Kijkplezier

TV Vloerstandaard voor TV
TV Vloerstandaard voor TV

Een tv vloerstandaard voor TV is een handige en veelzijdige oplossing om je televisie op een flexibele en stijlvolle manier te plaatsen in je woonkamer, slaapkamer, kantoor of andere ruimtes. Met een tv vloerstandaard kun je je tv eenvoudig verplaatsen en op de gewenste hoogte instellen, waardoor je de ideale kijkhoek kunt creëren voor een optimale kijkervaring. In dit artikel zullen we de voordelen en de mogelijke functionaliteiten en toepassingen van een tv vloerstandaard bespreken.

Voordelen van een TV Vloerstandaard voor TV

Een tv vloerstandaard biedt diverse voordelen ten opzichte van andere tv-standaarden, zoals muurbeugels of tv-meubels. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van een tv vloerstandaard:

 1. Flexibiliteit: Een van de grootste voordelen van een tv vloerstandaard is de flexibiliteit. Je kunt je tv eenvoudig verplaatsen naar verschillende locaties in je huis, zonder dat je gaten in de muur hoeft te boren of afhankelijk bent van de indeling van je kamer. Hierdoor kun je je tv gemakkelijk aanpassen aan je wisselende behoeften en voorkeuren.
 2. Optimaal kijkcomfort: Met een tv vloerstandaard kun je de hoogte van je tv aanpassen aan je ideale kijkhoogte. Hierdoor kun je nek- en rugklachten verminderen die kunnen ontstaan door een verkeerde kijkhoek. Je kunt je tv ook kantelen, draaien en roteren om de perfecte kijkpositie te vinden, ongeacht waar je je in de kamer bevindt. Dit zorgt voor een optimaal kijkcomfort, of je nu tv kijkt, films kijkt, videogames speelt of je favoriete sportevenementen volgt.
 3. Ruimtebesparing: In vergelijking met een tv-meubel neemt een tv vloerstandaard meestal minder ruimte in beslag en zorgt voor een opgeruimde uitstraling in je kamer. Dit kan vooral handig zijn als je beperkte ruimte hebt of als je een minimalistische look wilt creëren. Daarnaast kun je de ruimte onder de tv vloerstandaard vaak gebruiken voor het opbergen van andere apparaten, zoals een mediaspeler, gameconsole of soundbar.
 4. Esthetisch aantrekkelijk: Een tv vloerstandaard kan ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je interieur. Er zijn verschillende ontwerpen en materialen beschikbaar, variërend van strakke en moderne standaarden tot klassieke en elegante modellen. Hierdoor kun je een tv vloerstandaard kiezen die past bij de stijl van je interieur en een visueel aantrekkelijke uitstraling heeft.

Functionaliteiten TV Vloerstandaard voor TV

Naast de voordelen biedt een tv vloerstandaard ook verschillende functionaliteiten en toepassingen die de kijkervaring kunnen verbeteren en de mogelijkheden van je tv uitbreiden. Hier zijn enkele mogelijke functionaliteiten en toepassingen van een tv vloerstandaard:

 1. Hoogteverstelling: Een tv vloerstandaard voor TV kan vaak in hoogte worden versteld, waardoor je de optimale kijkhoogte kunt instellen. Dit is vooral handig als je zit- en staand kijkcomfort wilt afwisselen, of als je de tv wilt aanpassen aan de lengte van verschillende gebruikers. Hoogteverstelling is ook nuttig als je de tv wilt gebruiken voor presentaties of vergaderingen in een zakelijke omgeving.
 2. Kantel- en draaifuncties: Veel tv vloerstandaarden bieden ook kantel- en draaifuncties. Met een kantelfunctie kun je de kijkhoek aanpassen door de tv naar boven of beneden te kantelen, terwijl een draaifunctie je in staat stelt de tv naar links of rechts te draaien. Hierdoor kun je de kijkpositie optimaliseren, afhankelijk van de indeling van de kamer, de positie van je zitplaats en de positie van de tv.
 3. Kabelmanagement: Kabels kunnen snel rommelig worden en het uiterlijk van je tv-opstelling verstoren. Veel tv vloerstandaarden zijn voorzien van ingebouwd kabelmanagement, waarmee je de kabels netjes kunt wegwerken en een opgeruimde look kunt behouden. Dit helpt ook bij het voorkomen van kabelwarboel en vergemakkelijkt het schoonmaken rondom de tv-standaard.
 4. Mobiliteit: Een tv vloerstandaard is vaak voorzien van wielen, waardoor je de tv eenvoudig kunt verplaatsen van de ene naar de andere kamer of van de ene naar de andere positie in dezelfde kamer. Dit is handig als je je tv wilt gebruiken in verschillende ruimtes of als je de tv wilt verplaatsen om de indeling van je kamer aan te passen. Sommige tv vloerstandaarden zijn zelfs voorzien van vergrendelbare wielen, zodat de standaard stevig op zijn plaats blijft staan nadat je hem hebt verplaatst.
 5. Compatibiliteit: Tv vloerstandaarden zijn doorgaans ontworpen om compatibel te zijn met verschillende tv-modellen en -formaten. Dit betekent dat je een tv vloerstandaard kunt kiezen die geschikt is voor je specifieke tv-formaat en gewicht, waardoor je ervoor kunt zorgen dat je tv veilig en stevig op de standaard staat.
 6. Multifunctioneel gebruik: Een tv vloerstandaard kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden dan alleen het plaatsen van een tv.

Zakelijk gebruik van TV Vloerstandaard voor TV

Een tv vloerstandaard kan verschillende toepassingen hebben, met name in de zakelijke markt. Hier zijn enkele mogelijke gebruiksscenario’s:

 1. Presentaties en vergaderingen: In zakelijke omgevingen, zoals vergaderzalen of conferentieruimtes, kan een tv vloerstandaard worden gebruikt om een tv te plaatsen voor presentaties en vergaderingen. Met de hoogteverstelling en kantel- en draaifuncties van de tv vloerstandaard kun je de tv aanpassen aan de juiste kijkhoek en hoogte, zodat de presentatie of vergadering goed zichtbaar is voor alle deelnemers. Bovendien kunnen de wielen op de tv vloerstandaard het eenvoudig maken om de tv van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen, afhankelijk van waar de presentatie of vergadering plaatsvindt.
 2. Digital signage: Tv vloerstandaarden kunnen ook worden gebruikt voor digital signage in commerciële ruimtes, zoals winkels, showrooms of beursstands. Met een tv vloerstandaard kun je een tv op een strategische locatie plaatsen om reclameboodschappen, productinformatie, bedrijfspresentaties of andere visuele content te tonen aan klanten of bezoekers. De wielen op de tv vloerstandaard maken het eenvoudig om de tv te verplaatsen naar verschillende locaties binnen een ruimte of zelfs naar verschillende ruimtes, afhankelijk van je behoeften.
 3. Horeca en hospitality: In de horeca- en hospitalitybranche kunnen tv vloerstandaarden worden gebruikt in hotelkamers, lobby’s, restaurants of bars om tv’s te plaatsen voor entertainment of informatieve doeleinden. Tv vloerstandaarden kunnen gasten voorzien van een optimale kijkervaring en flexibiliteit bij het kiezen van hun kijkpositie. Daarnaast kunnen tv vloerstandaarden worden gebruikt voor het tonen van promotionele content, zoals speciale aanbiedingen, menu’s of evenementen.
 4. Onderwijs en trainingsfaciliteiten: Tv vloerstandaarden kunnen ook worden gebruikt in onderwijs- en trainingsfaciliteiten, zoals klaslokalen, trainingsruimtes of opleidingscentra. Een tv vloerstandaard kan worden gebruikt om een tv te plaatsen voor educatieve doeleinden, zoals het tonen van instructievideo’s, educatieve programma’s of interactieve leercontent. Met de hoogteverstelling en kantel- en draaifuncties van de tv vloerstandaard kunnen docenten of trainers de tv aanpassen aan de optimale kijkhoek en hoogte voor de leerlingen of deelnemers.
 5. Beurzen en evenementen: Tv vloerstandaarden kunnen ook handig zijn op beurzen, evenementen of exposities, waar je de tv kunt gebruiken om je producten, diensten of bedrijfspresentaties te tonen aan bezoekers.

Lees meer over Stralex of vraag een offerte aan. Weet u niet zeker of dit de juiste standaard voor u is? Bekijk de ons assortiment of onze top 10 TV Standaarden. Stralex is eigenaar van Te koop TV Standaard.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad