3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV statief kopen

TV statief kopen
Een TV statief kopen voor uw bedrijf of bij u thuis. Bij Stralex bent u aan het juiste adres. Stralex heeft het grootste assortiment TV statieven van Nederland en voor iedere TV een geschikt statief.

Waar u bij het kopen van een TV statief goed op moet letten zijn de volgende zaken. Hoeveel kilo weegt mijn TV en hoeveel kilo kan het TV statief dragen. Wat is de VESA maat van mijn TV en welke VESA maten ondersteunt het TV statief.

Tevens kunt u zichzelf afvragen welke functionaliteiten het TV statief moet bezitten, moet deze in hoogte verstelbaar zijn, verrijdbaar zijn of moet deze bijvoorbeeld een mooi uiterlijk hebben.

Het TV statief dat wij willen uitlichten, is het TV statief van Stralex zelf. Deze is in hoogte verstelbaar tussen de 120cm. en 180cm. en is voorzien van zeer stevige wielen. Tevens is er plaats voor een laptop of dvd speler op de glazen AV houders van het statief.

Dit TV statief kunt u kopen voor slechts € 264,42 ex. btw. Wilt u meer informatie over dit TV statief? Bekijk dan deze pagina.

Koopt u een TV statief bij Stralex, dan bent u verzekerd van top kwaliteit en goede service. Uw bestelling wordt gratis verzonden en snel geleverd. Tevens staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via [email protected] of bel ons op 020-8932379 en wij zullen u zo goed mogelijk adviseren.

Hier vindt u een overzicht van alle TV statief modellen die u kunt kopen.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad