3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV STANDAARD MYWALL HP1D WIT

MYWALL LCD TV STANDAARD HP1D WIT

Top kwaliteit, top uitstraling en geschikt voor schermen van 32 t/m 70 inch tot 40 Kg.

Deze TV standaard is zonder enige twijfel het meest populaire model in ons assortiment. De standaard is in hoogte verstelbaar tussen waarbij je het hart van het scherm kunt instellen op een hoogte van 120 cm tot maximaal 180 cm. De TV standaard is voorzien van een glazen plateau (veiligheidsglas) die op elke gewenste hoogte kan worden geplaatst en belast kan worden tot maximaal 5 Kg. De voet heeft aan de voorzijde een breedte van 80cm en een diepte van 50mm. De voet van de TV standaard is ook van glas en kan worden belast tot maximaal 10ย 
kg.
ย 
VESA maat
Het minimale VESA gatenpatroon van de bracket op deze TV Standaard is 200 x 200 mm tot maximaal 600 x 400 mm. De hoogte is Verstelbaar dankzij een telescopische pilaar en je kunt het scherm na montage 90 graden roteren. Hiervoor dien je wel 2 moertjes los draaien, maar kan uitkomst bieden bij het verrijden door deuren en of opruimen van de TV standaard met TV’s. Denk hierbij bijvoorbeeld bij het gebruik binnen het hotelwezen of beurzen.
ย 
Kwaliteit en 20 jaar garantie!
In het begin werd de standaard nog geleverd met plastic wieltjes, maar dit is snel aangepast en verbeterd. Hij wordt nu geleverd met stevige metalen wieltjes waarvan er 2 wieltjes van een rem zijn voorzien. De bekabeling kan netjes met behulp van de meegeleverde kabelklemmen aan de achterzijde van de pilaar uit het zicht van de vloer naar boven worden gebracht, of andersom natuurlijk.
ย 
AV-drager
Het glazen plateau kan worden bevestigd op elke hoogte, maar kan natuurlijk ook worden weggelaten. Het plateau heeft een afmeting van 420 x 350 mm en heeft een maximaal draagvermogen van 5kg. Het is gemaakt van 6mm veiligheidsglas en zal dus niet zomaar barsten. De glazen voet is eveneens gemaakt van veiligheidsglas, echter wel iets dikker. Deze is 10mm dik en kan dan ook met 10 kg worden belast.

De MyWall HP 1 DW TV standaard is voorzien van stevige wielen, de bekabeling kan netjes met behulp van klemmen aan de achterzijde van de pilaar netjes van de vloer naar het scherm worden gebracht.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en Belgiรซ

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad