3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV standaard met wieltjes

TV standaard met wieltjes

***Alle TV standaards met wielen op een rij.***

Een TV standaard met wieltjes zorgt ervoor dat u uw TV in alle ruimtes kunt plaatsen. Dit is handig voor scholen en/of bedrijven met meerdere ruimtes. Er zijn echter een paar dingen waar u op moet letten.
Een TV standaard met wieltjes moet natuurlijk wel goede wieltjes hebben. Als de wieltjes niet goed rollen dan is de TV standaard alsnog niet mobiel.
Ook is het aan te raden om een TV standaard met wieltjes te nemen die in hoogte verstelbaar is. Als u de TV standaard in verschillende ruimtes en situaties gaat gebruiken kijken mensen niet altijd vanaf dezelfde hoogte op de TV. Daarom is het handig om de TV standaard in hoogte te verstellen.

Stralex TV standaard met wielen extra functionaliteit
De Stralex TV standaard met wieltjes is van top kwaliteit en kan in hoogte versteld worden tussen de 120 en 180 cm. Tevens kunt u grote wielen bij bestellen voor extra stabiliteit tijdens het rijden.

Deze TV standaard met wielen heeft echter nog enkele andere handige functies. Deze helpen u bij het dagelijks gebruiken vand deze standaard. Zo ziet u op de foto 2 plateau’s. Deze zijn gemaakt van glas, maar zijn zeer sterk. Ze zien er ook nog eens mooi uit, deze kunt u gebruiken voor een DVD of BLU-RAY speler. Ook kunt u hier uw laptop op kwijt.

Tevens hoeft u niet bang te zijn dat uw kabels onder de wieltjes komen of ergens los bungelen. Er is namelijk aan de achterzijde een kabelmanagement systeem geinstalleerd. Hier kunt u uw kabels langs laten lopen.

De beugel waar u uw TV aan hangt boven aan de standaard kan in portrait of landscape modus worden gedraaid. Dat hangt er vanaf hoe u uw informatie wilt laten zien.

U krijgt dus een zeer uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige TV standaard. Wilt u nog meer informatie over deze TV standaard met wieltjes, bezoek dan de product pagina. Hier vindt u tevens een filmpje waarin wij de TV standaard met wieltjes gebruiken.

Lage TV standaard met wieltjes
Er is ook een versie beschikbaar die tussen de 73cm. en 120cm. uitgeschoven kan worden. Deze vindt u hier.
Voor het complete assortiment TV standaards van Stralex, bezoek dan deze pagina.

TV meubels

Naast een zeer compleet assortiment van TV standaard met wieltjes. Heeft Stralex ook een enorm assortiment TV meubels met wieltjes. TV meubels zijn meer gericht op thuis gebruik en de TV standaards meer op gebruik in zakelijke omgeving.

De TV meubels zijn van hoge kwaliteit en mooi ontworpen. De wieltjes zijn weggewerkt in het ontwerp, zodat deze niet opvallen. U kunt er bij de TV meubels met wieltjes ook voor kiezen om deze niet erop te monteren.

Bekijk ons totale assortiment TV meubels op deze pagina.

Filmpje van de TV standaard met wielen.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad