3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV muurbeugel draaibaar

TV muurbeugel draaibaar
Wilt u een TV muurbeugel draaibaar kopen, dan zit u op deze pagina juist. Hier leggen wij uit hoe u tot de juiste keuze komt voor een TV muurbeugel draaibaar. Er zijn namelijk twee dingen waar op gelet moet worden bij de aanschaf van een TV muurbeugel. Ten eerste is dit het gewicht van uw TV en het gewicht dat de TV muurbeugel draaibaar kan dragen en ten tweede is dit de VESA maat van uw TV en die van de TV muurbeugel.

Uw TV mag uiteraard niet zwaarder zijn dan dat de TV muurbeugel draaibaar kan dragen. Dan is de constructie niet veilig. De TV’s die tegenwoordig gemaakt worden zijn allemaal lichtgewichten en dus is dit niet zo heel vaak een probleem meer. Controleer dit echter wel goed voordat u een TV muurbeugel draaibaar koopt.

Ten tweede moet de VESA maat van uw TV overeenkomen met de VESA maat van de TV muurbeugel draaibaar. De VESA maat is een term die gebruikt wordt voor de bevestigingsgaten achterop uw TV. Is de afstand tussen deze gaten 40 cm., dan noemt men dit een VESA 400 of 400x400mm. maat. Kijk of de TV muurbeugel draaibaar deze maat ondersteunt en als dit het geval is dan is uw TV geschikt voor de TV muurbeugel.

Daarnaast kunt u natuurlijk kiezen of u naast een draaibare TV muurbeugel ook wilt dat deze kan kantelen of dat deze nog andere functionaliteiten meot bezitten.

Bekijk hier voor een compleet overzicht van alle TV muurbeugel draaibaar modellen.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig over een TV muurbeugel draaibaar? Neem dan contact met ons op.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad