3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV MEUBELS

TV meubels online te koop
Bij Stralex verkopen wij verschillende modellen TV meubels. Stralex verkoopt deze uitsluitend online en heeft geen showroom of fysieke winkel. Wij proberen u daarom zo goed mogelijk te informeren over de TV meubels die bij ons online te koop staan. Dit doen wij door middel van duidelijke product teksten en afbeeldingen.

Wij zijn ook bereikbaar voor vragen en om u te adviseren in uw keuze. Schroom daarom niet om ons op te bellen (+31 020-7932389) of een email te sturen naar [email protected]. Onze medewerkers staan u binnen 24 uur te woord. Wij hebben ervaring met de producten en vele vragen zijn al langs gekomen over de producten, grote kans dat wij uw vraag daarom goed kunnen beantwoorden of u van advies kunnen voorzien voor uw situatie.

Online TV meubels kopen
Om het online TV meubels kopen gemakkelijk en betrouwbaar te maken heeft Stralex enkele maatregelen genomen voor het online kopen van tv meubelen. Zo betaald u altijd via een beveiligde server, wij hebben hiervoor een extern bedrijf in de hand genomen (MultiSafepay).ย 

Tevens rekenen wij geen verzendkosten. De prijs die u ziet staan bij het product is de prijs (excl. BTW) die u betaald. Geen verborgen verzend, transactie of administratiekosten bij Stralex.

Ook in de afterservice na uw online TV meubel aankoop biedt Stralex u veel voordelen. Na uw bestelling krijgt u een e-mail, wanneer deze verzonden is. Hierin vindt u uw persoonlijke track en trace code, zo weet u wanneer uw online aankoop binnen komt. Tevensย kunnen wij u telefonisch of via de email helpen met de montage van het product.

Bekijk alle TV meubels die te koop staan.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en Belgiรซ

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad