3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV beugel shop

TV beugel shop
Een TV beugel shop waar u gegarandeerd de juiste TV beugel vindt voor uw TV. In de Stralex shop staan de producten overzichtelijk gepresenteert en kunt u met een klik op de knop bestellen. De verzending is snel en als u voor 15.00 uur bestelt is uw product de volgende dag binnen.

In de TV beugel shop vindt u verschillende modellen TV beugels. Voor elke TV is er een geschikte TV beugel. Daarnaast zijn er nog TV meubels en TV standaards te verkrijgen.

Bij het uitzoeken van de juiste TV beugel moet u rekening houden met het gewicht van uw TV en de VESA maat. De TV mag niet zwaarder zijn dan de TV beugel kan dragen. De VESA maat zijn de bevestigings gaten achterop uw TV. Liggen deze bijvoorbeeld 40 cm. uit elkaar dan is dit een VESA 400 of 400x400mm. Dit staat ook vaak in de specificaties van de TV. Ondersteunt de TV beugel ook VESA 400 dan is deze geschikt voor uw TV.

Ga direct naar de TV beugel shop.

Als TV beugel shop willen wij u ook zo goed mogelijk voorzien van advies. Wij staan daarom klaar om uw vragen te beantwoorden.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad