3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV Beugel 25-36 inch

TV Beugel 25-36 inch
Stralex biedt veel verschillende TV Beugels aan. Ons assortiment is heel divers en groot. Wij willen altijd kwaliteit leveren en daar zorgen we dan ook voor. We hebben zowel TV Beugels voor TV’s van bijvoorbeeld 25 inch of kleiner maar ook voor 75 inch of groter. Dan bieden we ook nog TV Beugels aan met een extra lange arm of juist één die erg roteerbaar is. Ook hebben onze producten scherpe prijzen en worden ze snel geleverd.

Maar wat zoekt u nou precies. Daar willen we u graag mee helpen. Hier onder vindt je de tekst voor een TV Beugel voor TV’s voor 25-36 inch. Dus heeft u daar interrese in lees dan vooral door. Is dit niet wat u zoekt en heeft u een TV Beugel nodig voor bijvoorbeeld een grote tv dan kunt u hieronder naar ons totaal assortiment: https://www.stralex.nl/AUDIOVISUEEL/TV-Muurbeugels/

De Professionele TV muurbeugel Wize F46A – Hoogwaardige stalen beugel met stevige laag krasbestendige poedercoating – Post leveling.

Deze professionele wandbeugel is gemaakt van hoogwaardig koudgewalst staal afgewerkt met een stevige laag krasbestendige poedercoating. Zo gemaakt dat je snel en eenvoudig optimaal kunt installeren. De ideale wandbeugel voor elke Pro-AV installateur die snel en effectief wilt kunnen installeren. Stel je heb een oneffenheid in je installatie en het scherm hangt niet 100% waterpas of lijkt niet helemaal waterpas door de omgeving, dan is dat dankzij het post-leveling systeem zo gecorrigeerd.

 

De afstand van TV tot de wand is met deze TV beugel 3.56mm, daarnaast is de beugel voorzien is van een rotatie correctie van 5°. Het gatenpatroon is maximiaal 400 x 400mm en het maximaal draagvermogen maar liefst 68 kg.

 

In de meeste gevallen zijn TV beugels die bedoeld zijn voor de consumenten markt gemaakt van aluminium. De meeste TV beugels die voor de professionele markt bedoeld zijn, zijn gemaakt van staal. Daarnaast zijn ze vaak zo ontworpen dat installateurs de beugels snel op een optimale manier kunnen installeren. Daarom is ook deze beugel voorzien van de mogelijkheid om het scherm nog bij te stellen na installatie. Zeer eenvoudig met afstelschroeven kun je het scherm iets naar links, rechts, boven of beneden bij stellen zodat hij snel en eenvoudig compleet waterpas hangt. Bovendien kun je hem ook nog enigszins lateraal verschuiven na installatie.

 

Daarnaast is de beugel voorzien van een borg systeem, de verticale armen monteer je aan de achterzijde van de TV, het horizontale deel aan de wand en vervolgens klik je de TV met de verticale armen zo in het deel dat je aan de wand heb gemonteerd. Het geheel zit nu vast aan elkaar, met behulp van de staaldraden en de oogjes die je op het plaatje ziet kun je dit door een simpele trekbeweging weer los halen. Uiteraard vallen de oogjes net achter het scherm, het mooie is dus dat het direct ook een soort beveiliging is, je moet immers wel weten van dit trek systeem. Anders krijg je het scherm echt niet zomaar van de beugel af. Overigens zijn de kabels dankzij een palletje na ophangen ook nog makkelijk aan te sluiten. Er zitten namelijk ook nog eens 2 palletjes op, waarmee je de onderkant van het scherm voor zolang nodig even een stukje van de wand kan kantellen. Naast het borg systeem is er ook nog optioneel ook een diefstal vertragende set bestellen, mocht dit echt noodzakelijk zijn. Deze vind je elders op de website.

 

Producten van Wize zijn officieel gemaakt voor de Amerikaanse markt. Dit betekend dat ze ook UL Gecertificeerd zijn. Alle beugels zijn getest met 4x het aangegeven gewicht. Vanzelfsprekend wordt deze professionele TV beugel dan ook geleverd met alle benodigde installatie materialen, schroeven en pluggen en zijn ook deze zijn van hoge kwaliteit en zit er dan ook maar liefst 10 jaar garantie op de beugels van Wize AV.

Wij hopen dat u nu genoeg informatie heeft gekregen over deze wandbeugel. Als u toch denkt dit is net niet wat ik zoek,  dan kunt u naar ons totaal assortiment gaan en daar een kijkje nemen. https://www.stralex.nl/AUDIOVISUEEL/TV-Muurbeugels/

Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact op nemen. Ook willen wij u graag advies geven voor het ophangen van uw tv. Bel ons op 0208932379 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad