3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TiC Narrow Casting

Wat is de Narrow Casting

Narrow Casting is hét nieuwe medium waarmee audiovisuele boodschappen op een aantrekkelijke en interactieve manier kunnen worden gecommuniceerd naar een specifieke doelgroep. Met elkaar verbonden schermen, geïnstalleerd op diverse locaties, kunnen centraal worden aangestuurd en beïnvloed zodat een maximaal visueel effect en impact kunnen worden bereikt. U kunt hierdoor op dynamische wijze o.a. advertenties, powerpoint presentaties, video, webpages en multimedia vertonen. Op individuele of groepen van schermen, op de juiste plaats, de juiste tijd en voor het juiste publiek. U kunt uw doelgroep tot op persoonlijk niveau benaderen.

TiC Narrow Casting is zo’n pakket, het stelt u in staat op uw wijze, tijd en plaats van A naar B te communiceren. TiC Narrow Casting is breed toepasbaar binnen het onderwijs, in hotels, de retailmarkt, het bedrijfsleven, de overheid en voor entertainment toepassingen.

De kernwoorden van TiC

Flexibiliteit

Flexibiliteit staat bij TiC Narrow Casting voorop. U plant bijvoorbeeld een activiteit met een terugkerend patroon (elke maandag om 13.00 uur moet een bepaalde actie starten). Mocht u toch nog op het laatste moment een ad hoc mededeling (bijvoorbeeld een ontruiming) willen tonen, is dat geen enkel probleem. U kunt verschillende afspeellijsten naast elkaar plannen en zelf de prioriteit ervan bepalen.

Eenvoud

TiC Narrow Casting gebruikt geen layers of ingewikkelde planschema’s, maar een eenvoudige agendaplanner die u kent van uw eigen e-mail omgeving. Indien u een activiteit kunt plannen in uw eigen agendasysteem, dan kunt u ook werken met TiC. Iedereen met een minimale pc ervaring kan met TiC op efficiënte wijze informatie plannen, aanpassen en beheersen.

Tijd-, kostenbesparing en MVO

U kunt met de functie energiebeheer de in uw organisatie geïnstalleerde LCD schermen/monitoren automatisch op afstand aan/uit schakelen. Dit bespaart u een loopronde en de levensduur van uw apparatuur wordt hierdoor aanzienlijk verlengd. Daarnaast scheelt het in energieverbruik, in de kosten en spaart u het milieu.

Wat zijn in het kort de voordelen van TiC Narrow Casting?

Een flexibel systeem, dat zeer gemakkelijk te bedienen is.
Herkenbaar door de agenda layout zoals u die kent van uw e-mail programma.
Ad hoc teksten wijzigen en simpel foto’s toevoegen.
Prioriteiten kunnen worden aangegeven, zo kunt u altijd op het laatste moment centraal aangestuurde activiteiten aanpassen en/of overschrijven.
Activiteiten plannen en wijzigen voor nu, volgende week of volgend jaar en dit tevens met een terugkeerpatroon of eenmalig.
Live streaming video en webpagina’s tonen.
Het creëren van een maatwerk template van uw eigen organisatie (bij de prijs inbegrepen)
TiC Narrow Casting ondersteunt de volgende soorten bestanden:

HTML, SWF, FLV, WMV, MP3, FLAC, FLASH, MPEG (MPEG2 / MPEG4) AVI, MOV, PowerPoint, Streaming en Capture video
RSS-feed en Ticker tape (lichtkrant)
Roosterkoppeling (GpUntis, Zermelo, Roosternet, Eduflex, Magister, Paralax, Schoolmaster)
Koppelingen met Bavak en Planon beschikbaar.
Koppelingen mogelijk via externe servers/centrale database(s). (xml, xls, txt, csv)
Nummervolgsysteem, ideaal voor balies, recepties en wachtruimtes bij gemeentehuizen, apotheken, afhaalbalies etc.
Interessante prijsstelling!  Een compleet functioneel pakket, zonder overbodige functies die men toch niet gebruikt, voor een zeer concurrerende prijs.

TiC Narrow Casting bestaat uit de volgende onderdelen:
TiC Manager

Dit is de software die centraal wordt geĂŻnstalleerd op de server en/of een aparte computer. U plant uw activiteiten binnen de TiC Manager en kunt vanuit hier de informatie versturen naar de clients/schermen.

Binnen de TiC Manager is aan alles gedacht. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig de status checken van de client computer, een indeling van de schermen maken zoals u dit wenst en zelfs clients clusteren en groeperen zodat u efficient de content kunt versturen zonder onnodig veel te hoeven plannen. U kunt zelfs het scherm live overnemen vanuit de Manager. U hoeft dan niet naar het scherm te lopen om te kijken hoe de gepubliceerde info eruit ziet, of de afspeeltijd voldoende lang is, etc, etc. Tenslotte kunnen de schermen via de Manager aan/ uit worden gezet, wat de levensduur en het energieverbruik ten goede komt.
TiC Client

Dit is de software die lokaal geĂŻnstalleerd wordt (in de regel 1 client per monitor of lcd scherm) om zo verschillende informatie naar verschillende locaties te kunnen versturen. De client software wordt apart op een PC geĂŻnstalleerd. Deze PC wordt vlakbij de monitor of het lcd scherm geĂŻnstalleerd. Lokaal informatie op de client wijzigen behoort zelfs ook tot de mogelijkheden. Dit hangt af van de manier waarop u uw systeem ingedeeld wilt hebben.

Hoe eenvoudig werkt TiC Narrow Casting?

1. Plan datum en tijd in de agendaplanner

2. Vul de afspeellijst met content

3. Vul (eventueel) uw maatwerk template met informatie

4. Publiceer op het scherm / de schermen

 

 Vraag een demonstratie aan en laat u ook verrassen door TiC Narrow Casting.>>>>

tic-narrow-casting-tic-manager-tic-client

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad