3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TelyHD Pro

TelyHD Pro
De TelyHD Pro product lijn bestaat uit verschillende opties. De volgende TelyHD Pro opties zijn beschikbaar:

TelyHD Base Edition
TelyHD Pro Edition
TelyHD Pro Edition met Audio Pod
TelyHD Pro Premium Edition
TelyHD Audio Pod

Overzicht TelyHD Pro prijzen

Zoals is te zien zit er behoorlijk wat verschil in de prijs tussen de verschillende versies van de TelyHD Pro. Hieronder zal er een korte uitleg gegeven worden van wat de voordelen zijn van de verschillende versies, zodat u dit kunt meenemen in uw keuze.

Laten we starten met het uitleggen van alle termen die gegeven worden. Zo hebben we TelyCloud, ย SIP interoperability, Blue Jeans Network integration en Tabletop speaker and mic.

Telycloud

Tely Cloud maakt het mogelijk om videoconferences te organiseren waarin documenten gedeeld kunnen worden, PC applicaties tegelijk en gezamelijk te gebruiken en videoconferences vanaf 6 verschillende locaties in dezelfde videoconference te laten participeren.
SIP interoperability

SIP maakt het mogelijk om met verschillende andere videoconferencing software en systemen een videoconference te organiseren. Zo is het mogelijk om met de TelyHD Pro Edition een videoconference te organiseren via de Cisco, Polycom en LifeSize software en andere standaard videoconferencing systemen. Voor een lijst met alle software en systemen die ondersteund worden door de TelyHD SIP kijk dan hier.

Blue Jeans Network

Blue Jeans network maakt het mogelijk om met alle soorten software en apparaten te kunnen participeren in de videoconference tot wel 25 participanten.

Tabletop Speaker en Mic

Dit is de TelyHD Audio Pod, ideaal voor videoconferencing in grotere ruimtes. De TelyHD Audio Pod is een speaker en microfoon in een. Deze zorgt ervoor dat u de andere participanten in de videoconference goed kunt horen en dat u goed verstaanbaar bent voor hen.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en Belgiรซ

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad