3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TelyHD pro voor hoge scholen en universiteiten

Meer leerlingen volgen uw les met de TelyHD pro

Hoe werkt de TelyHD pro?

De TelyHD is gemakkelijk in gebruik en bovendien zeer gemakkelijk geînstalleerd. De benodigdheden zijn zeer minimaal, u als leraar heeft feitelijk alleen de TelyHD nodig en een skype account. Om van alle functionaliteiten gebruik te maken is een computer/laptop en LCD scherm of Projectie s
cherm aan te raden. De studenten hebben alleen skype nodig, dit hoeft niet per se met een webcam/camera te zijn, maar maakt de interactie natuurlijk wel beter.

Wilt u het aantal leerlingen dat uw lessen volgt verhogen. Dan helpt de TelyHD pro hierbij. Dit geweldige apparaat maakt het mogelijk om voor al uw leerlingen uw les te volgen. U kunt de lessen zelfs interactief maken. Iets wat vooralsnog niet zo gemakkelijk was. Veel lessen worden tegenwoordig al gefilmd en vervolgens op internet geplaatst. Deze vorm van uw les mist echter een essentiele component van educatie. Dat is namelijk dat de leerlingen vragen kunnen stellen aan de hand van uw stof en dat hier dan wellicht een discussie uit voortvloeit. Natuurlijk kunnen vragen via e-mail gesteld worden, maar dit heeft niet dezelfde interactie als direct de vraag stellen. 

Veel handige functies op de TelyHD pro
De TelyHD pro is voorzien van veel handige functies om uw lessen over het internet naar een volgend level te brengen. Buiten dat u directe interactie kunt hebben met uw leerlingen via de TelyHD pro, kunt u ook bestanden delen. Dit is perfect voor uw les, deel bijvoorbeeld uw slides van de presentatie en/of bij behorende cases. U ziet de mogelijkheden zijn eindeloos.

TelyHD pro gemakkelijk in gebruik
De TelyHD pro is gemakkelijk geinstalleerd en tevens gemakkelijk in gebruik. De TelyHD pro maakt gebruik van skype, iets wat veel leerlingen al zullen hebben en anders een heel toegangelijke software is. Bent u benieuwd naar alle andere systemen waarmee de TelyHD gebruikt kan worden? Kijk dan hier.

Voordelen TelyHD pro t.o.v. een les filmen/opnemen
Met de TelyHD pro kun je zoals gezegd je studenten live jou les laten volgen via het internet. Dit zorgt voor directe interactie en discussie die u mist wanneer u deles opneemt/filmpt en dan online zet.

Een andere functie van de TelyHD pro is dat u bestanden kunt delen via een cloud service. U zou bijvoorbeeld u slides/presentatie kunnen delen, zodat leerlingen die goed kunnen zien. Tevens kunt u cases en/of andere bestanden delen met uw studenten.

TelyHD pro gast sprekers

Altijd al die topnaam binnen uw vakgebied als gast spreker willen hebben, maar vanwege zijn drukke schema is dit niet mogelijk?

De TelyHD pro maakt dit mogelijk, een gast spreker die van overal ter wereld een presentatie of vraag&antwoord sessie kan doen met uw studenten.

De TelyHD is gemakkelijk in gebruik en vraagt alleen om skype en een webcam/camera vanuit de gast spreker zijn kant. Diegene zal dus niet afgeschrikt raken door ingewikkelde technologische eisen, waar hij veel tijd in moet steken voordat zijn presentatie mogelijk is.

Wilt u meer informatie lezen over de TelyHD pro zelf? Lees dan alles specificaties en mogelijkheden hier.

Bent u geinteresseerd in een demo van de TelyHD pro?

Neem dan contact

 met ons op en wij komen bij u langs.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad