3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Televisie ophangbeugel

Televisie ophangbeugel
Een televisie ophangbeugel van hoge kwaliteit die uw televisie stevig en veilig aan de muur ophangt. Bij Stralex vindt u voor elke televisie een juiste ophangbeugel. Volg de stappen hieronder om de juiste televisie ophangbeugel te vinden.

Bij het uitzoeken van een televisie ophangbeugel kiest u eerst welke functionaliteiten u wilt dat de ophangbeugel bezit. Wilt u de televisie bijvoorbeeld draaien en kantelen, dan gaat u op zoek naar een draaibare en/of kantelbare televisie ophangbeugel.

Nadat u dit heeft bepaalt, kunt u kijken of de televisie ophangbeugel die u op het oogt heeft past op uw televisie. Hiervoor moet u twee dingen controleren. Het gewicht van de televisie mag niet zwaarder zijn dan het gewicht dat de ophangbeugel kan dragen. Is de televisie te zwaar dan zal de ophangbeugel niet veilig aan de muur hangen. Controleer dit daarom goed.

Daarnaast moet u de VESA maat van uw televisie controleren. De VESA maat zijn de bevestigingsgaten achterop uw televisie, deze moeten overeenkomen met die van de ophangbeugel. De VESA maat van uw televisie kunt u op twee manieren achterhalen, u kunt de specificaties van uw televisie opzoeken. Staat het daar niet in dan kunt u de VESA maat zelf opmeten. De afstand dat de bevestigingsgaten uit elkaar liggen bepaalt de VESA maat, is dit bijvoorbeeld 40 cm., dan is de VESA maat VESA 400 of 400x400mm. Als de televisie ophangbeugel deze maat ondersteunt dan is deze geschikt voor uw televisie.

Voor een compleet overzicht van al onze televisie ophangbeugels gaat u naar deze pagina.

Heeft u vragen of twijfelt u over de juiste televisie ophangbeugel? Neem dan contact met ons op.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad