3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Stralex ervaringen klanten

8.7 / 10 210 reviews Logo Created with Sketch.

8.7 / 10 210 reviews 9 / 10 Stef Mertens Correct bedrijf! Kleine bedenking toch: als je bestelt krijg je daarvan geen bevestiging. Andere bedrijven ‘overdrijven’ soms een beetje door je voor elke stap in het proces een mail te sturen, zij doen dat net een beetje te weinig. Ik kon ook niet meer inloggen met de gemaakte useraccount. Daar tegenover staat dat toen ik ze daarover een berichtje stuurde ik in no time een correct antwoord kreeg. Ook mijn vraag naar een factuur werd onmiddellijk beantwoord. Bovenal, en dat is toch het belangrijkste, is het product dat ze verkopen perfect! Logo Created with Sketch.

8.7 / 10 210 reviews 9 / 10 Stef Mertens Correct bedrijf! Kleine bedenking toch: als je bestelt krijg je daarvan geen bevestiging. Andere bedrijven ‘overdrijven’ soms een beetje door je voor elke stap in het proces een mail te sturen, zij doen dat net een beetje te weinig. Ik kon ook niet meer inloggen met de gemaakte useraccount. Daar tegenover staat dat toen ik ze daarover een berichtje stuurde ik in no time een correct antwoord kreeg. Ook mijn vraag naar een factuur werd onmiddellijk beantwoord. Bovenal, en dat is toch het belangrijkste, is het product dat ze verkopen perfect! 10 / 10 Verelst paul Prima product, opvolging en response prima ! (Na foutje assemblage door mij!) En dit alles voor een prijsje! Logo Created with Sketch.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad