3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Staand werken verhoogt uw productiviteit en is beter voor uw rug

Staand werken verhoogt uw productiviteit en is beter voor uw rug

Zitten is slecht voor je, het menselijk lichaam is niet gemaakt om te zitten. Met zitten worden uw gewrichten stijf en krijgt u last van uw rug. Tevens verslapt de concentratie met zitten en is het moeilijker om deze vast te houden. De kans op een energiedip is groter, dan wanneer u staat.
Een oplossing hiervoor is om uw bureau uit te rusten met een sta en zit functie. Een sta zit bureau heeft enorm veel voordelen voor uw gezondheid en uw werk, zo verbrandt u bijvoorbeeld meer calorieën.  Staan zorgt namelijk voor meer energieverbruik in uw lichaam dan wanneer u zit, omdat u meer spieren gebruikt.

Tevens verbetert u uw houding, zitten doen we vaak met een gebogen rug en nek. Tevens hangen we onze schouders vaak onnatuurlijk naar voren. Dit alles zorgt voor ongemakken zoals rug, nek en hoofdpijn. Staand werken verbeterd uw houding en al na enkele weken zullen deze ongemakken verdwijnen.
Een ander voordeel dat niet vaak genoemd wordt is dat u productiever zal worden. U kunt beter uw focus behouden, even onderuit hangen in uw bureaustoel gaat namelijk niet als u staat. Dan valt u om. U zult dus meer werk gedaan krijgen en beter met uw tijd om gaan.
De hele dag staan klinkt wellicht vermoeiend en in de eerste weken zal uw lichaam hier zeker aan moeten wennen, maar om de lange termijn zal uw lichaam zich aanpassen hieraan en zal u sterker worden en meer energie hebben.
Een sta zit bureau maken of kopen is nu ook heel gemakkelijk geworden. Bekijk hier hoe u uw bureau in een sta zit bureau ombouwt.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad