3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

MYWALL ELEKTRISCHE TV PLAFONDBEUGEL ZWART

MyWall Elektrische TV Plafondbeugel Zwart
Elektrische plafondbeugel met inklap functie, geschikt voor schermen tot 55 inch t/m max. 30kg.

Een elektrische plafondbeugel die een werking heeft die die voor heel veel situaties ideaal is en waar wij heel erg veel vraag naar kregen, maar lange tijd geen oplossing voor hadden. Het is ons eindelijk gelukt om met onze partner ervoor te zorgen dat er een goede beugel is ontwikkeld die precies kan wat vele klanten vragen. Bij gebruik klap je de TV naar beneden en wanneer de TV niet gebruikt wordt, kan de beugel met behulp van de afstandsbediening worden ingeklapt.

 

Geschikt voor TV’s met een minimaal gatenpatroon van 100 x 100mm en maximaal gatenpatroon van 400 x 400mm, een gewicht van max. 30kg en een maximale hoogte van 62cm. De beugel heeft een horizontale correctie mogelijkheid van +/-3° en is tot 75° kantelbaar, wat betekend dat je het scherm dus ten opzichte van het plafond in een hoek van 90° krijgt. Dat is natuurlijk ook eigenlijk nooit echt nodig, omdat je toch schuin omhoog zit te kijken, dan is het wel prettig als de TV ook schuin naar beneden is gericht.

 

Een plafondbeugel die door veel mensen gewenst is in de slaapkamer, wanneer je de TV aan het eind van het voeteneind wilt hangen, kun je deze zo naar beneden klappen en op een prettige manier, zonder stijve nek te krijgen naar de TV kijken. Wil je geen TV kijken? Dan klap je het geheel gewoon weer in en zit de TV ook niet meer in de weg.

 
Kenmerken:

Elektronisch bedienbaar dankzij IR
Geschikt voor tv’s van 32-55 inch
Maximaal 30 kilo
Afstand tot plafond: 10,8-66,3 cm
Niet draaibaar
Kantelbaar (75° naar beneden)
Eenvoudig te monteren
Meegeleverde IR afstandsbediening
Merk: MyWall
VESA maat: maximaal 400×400 mm

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad