3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Muurbeugels voor TV

Muurbeugels voor TV
Bij Stralex kunt u de geschikte muurbeugels voor TV uitzoeken. U zoekt deze uit door aan de hand van de onderstaand beschreven stappen tot de juiste muurbeugel voor uw TV te komen.

Ten eerste moet u nagaan welke functionaliteiten u wilt dat uw muurbeugel voor TV bezit. Moet deze bijvoorbeeld kunnen draaien en kantelen, of wilt u deze heel strak tegen de muur aan monteren.

Als u dit heeft besloten en enkele modellen op het oog heeft, dan kunt u kijken of de muurbeugels voor TV geschikt zijn voor uw TV. U moet hiervoor twee dingen in de gaten houden. Ten eerste het gewicht dat de muurbeugel kan dragen en ten tweede de VESA maat van uw TV.Β 

Het gewicht van uw TV mag niet zwaarder zijn dan het gewicht dat de muurbeugel voor TV kan dragen. Als dit wel het geval is zal de muurbeugel niet veilig aan de muur hangen.

Daarnaast moet de VESA maat van uw TV passen op de VESA maten die de muurbeugels voor TV ondersteunen. U kut de VESA maat op twee manieren achterhalen. U kunt deze opzoeken in de specificaties of u kunt deze zelf opmeten. Als u deze zelf wilt opmeten dan meet u simpelweg op hoe ver de bevestigingsgaten achterop uw TV uit elkaar liggen. Is dit bijvoorbeeld 40 cm., dan noemt men dit VESA 400 of 400x400mm. Vervolgens kijkt u of de VESA maat van uw TV ondersteunt wordt door de VESA maat van de muurbeugel die u op het oog heeft. Is dit het geval dan is deze geschikt.

Voor een compleet overzicht muurbeugels voor TV gaat u naar deze pagina.

Heeft u vragen of advies nodig over muurbeugels voor TV? Neem dan contact met ons op.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad