3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Muurbeugel televisie

Muurbeugel televisie
Koop uw muurbeugel voor uw televisie bij Stralex en u weet zeker dat u een kwaliteitsproduct koopt. De muurbeugels bij Stralex zijn van premium kwaliteit en voor elke televisie is er een juiste muurbeugel. Een muurbeugel televisie zoekt u uit door twee dingen te controleren. Ten eerste is dat het gewicht van uw televisie en ten tweede de VESA maat van uw televisie.

Uw televisie mag niet zwaarder wegen dan dat de muurbeugel kan dragen. Dan hangt de constructie niet veilig aan de muur. Daarnaast is het belangrijk dat de muurbeugel dezelfde VESA maat ondersteunt als uw televisie heeft.

De VESA maat kunt u op twee manieren achterhalen. U kunt de specificaties van uw televisie zoeken en hier de VESA maat uit aflezen. Als dit niet lukt dan kunt u de VESA maat zelf opmeten. De VESA maat zijn namelijk de gaten achterop uw televisie. Als u de afstand die deze uit elkaar liggen opmeet dan heeft u de VESA maat, liggen deze 40 cm. uit elkaar dan is de VESA maat VESA 400 of 400x400mm. U controleert de VESA maat met die van de muurbeugel televisie en als deze overeenkomen zijn deze geschikt voor elkaar.

Hierna kunt u kijken of u wilt dat de muurbeugel televisie moet kunnen draaien of kantelen of dat deze strak tegen de muur moet worden geplaatst.

Voor een compleet overzicht van onze muurbeugel televisie modellen gaat u hier heen.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad