3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Muurbeugel LG TV

Muurbeugel LG TV
Een muurbeugel voor uw LG TV is bij Stralex makkelijk uit te zoeken. Alle muurbeugels zijn namelijk geschikt voor LG TV’s. Waar u op moet letten bij het uitzoeken van een muurbeugel LG TV is de VESA maat en het gewicht dat de muurbeugel kan dragen. Is uw TV te zwaar voor de muurbeugel dan is deze uiteraard niet geschikt. De moderne TV’s zijn tegenwoordig echter erg licht en dit zal dus niet snel een probleem opleveren.

Waar u ook goed op moet letten is de VESA maat. Dit zijn de bevestigingsgaten achterop uw TV. Als de afstand tussen deze gaten bijvoorbeeld 40 cm. is dan is de VESA maat VESA 400 of 400x400mm. Vervolgens kijkt u of de muurbeugel LG TV deze VESA maat ondersteunt. Is dit het geval dan is de muurbeugel geschikt voor uw LG TV.

Daarnaast moet de muurbeugel voor uw LG TV natuurlijk aan de functionaliteiten voldoen die u wilt hebben. Zo kunt u kiezen voor een muurbeugel die uw LG TV strak tegen de muur hangt of u kunt kiezen voor een muurbeugel die uw LG TV bewegelijk maakt. Bijvoorbeeld een draaibare en kantelbare muurbeugel.

Een compleet overzicht van onze muurbeugel LG TV modellen vindt u hier.

Heeft u vragen of wilt u advies over de juiste muurbeugel voor uw LG TV. Neem dan contact met ons op.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad