3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Modern TV dressoir wit design

TV dressoir/wit/modern/design
Bij Stralex bent u aan het juiste adres om een mooi design TV dressoir te kopen. Stralex heeft unieke producten op het gebied van TV ophangsystemen en dus vindt u hier producten die u nergens anders vindt.
Ook bij de TV dressoirs heeft Stralex unieke producten van het Duitse merk VCM. Zo kunt u kiezen uit een modern design TV dressoir in verschillend kleuren, bijvoorbeeld een wit TV dressoir of een zwart TV dressoir.
De VCM producten onderscheiden zich in design en functionaliteit. Zoals verwacht mag worden bij moderne TV dressoirs, zijn de VCM dressoirs uitgerust met kabelmanagement systemen, hierin kunt u de kabels van uw TV en andere apparaten wegwerken.
Zoals gezegd zijn de TV dressoirs wit of zwart, maar ook de glazen AV dragers kunt u kiezen in welke kleur u deze wilt hebben. Zo is er de keuze uit licht matte glas of zwart glas.
Sommige TV dressoirs zijn uitgerust met wielen en zijn dus flexibel in te zetten. Ook kunt u uw TV naar een kant toe draaien en dus een mooie kijk hoek creëren op uw TV.

Wilt u de moderne design VCM TV dressoirs in het assortiment van Stralex zien, bezoek dan deze pagina.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad