3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

LED verlichting ziekenhuis

LED verlichting ziekenhuis
In ziekenhuizen staat de verlichting bijna altijd aan. Er wordt wel eens gezegd dat een ziekenhuis net zoveel energie verbruikt als een kleine stad. Met de onder druk staande ziekenhuis budgetten kan een ziekenhuis zichzelf dus een grote dienst bewijzen door op LED verlichting over te stappen. Hierdoor houdt het ziekenhuis meer geld over voor andere zaken. LED verlichting bespaart een ziekenhuis al snel 70% op de lichtrekening. Bovendien is de kwaliteit van LED verlichting beter dan traditionele verlichting. Dit zorgt voor een betere omgeving voor patiënten en werknemers. 

LED verlichting is duur in de aanschaf, maar dit verdient zich in veel gevallen terug binnen 2 jaar. LED verlichting kan u een besparing opleveren van wel 70% op de lichtrekening. Stralex heeft zeer goed LED leveranciers, rechstreeks uit de fabriek in China. U betaalt dus niet de hoofdprijs zoals bij grote merken als Philips en Osram. Maar u heeft wel dezelfde kwaliteit als deze merken.

Het overstappen op LED verlichting is een grote stap en deze moet u goed overwegen. LED verlichting heeft eigenlijk alleen maar positieve punten. Echter moet de LED verlichting wel goed geinstalleerd zijn. In dat gedeelte kan Stralex u adviseren. Stralex heeft ervaring met LED verlichting in ziekenhuizen.

 LED VERLICHTING SHOP | GRATIS ADVIES | OFFERTE MET PRIJSGARANTIE

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad