3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

LED verlichting magazijn

LED verlichting magazijn
In een magazijn brand vaak licht dat helemaal niet hoeft te branden. Dit kost bedrijven jaarlijks zeer veel geld aan energie kosten.Hiervoor heeft Stralex de ideale oplossing, namelijk LED verlichting met sensor. Wordt er niet bewogen dan zal de LED verlichting naar verloop van tijd automatisch uitgaan. Dit bespaart u dus ten eerste geld, omdat de verlichting uitgaat, maar ten tweede ook omdat het LED verlichting is. Zoals u weet verbruikt LED verlichting veel minder energie dan normale verlichting.

LED verlichting is duur in de aanschaf, maar deze investering verdient zich terug binnen 2 jaar. LED verlichting kan u een besparing opleveren van wel 70% op de lichtrekening. Stralex heeft zeer goed LED leveranciers, rechstreeks uit de fabriek in China. U betaalt dus niet de hoofdprijs zoals bij de grote merken Philips en Osram. Maar u heeft wel dezelfde kwaliteit als deze merken.

Het overstappen op LED verlichting is een grote stap en deze moet u goed overwegen. LED verlichting heeft eigenlijk alleen maar positieve punten. Echter moet de LED verlichting wel goed geinstalleerd zijn. In dat gedeelte kan Stralex u adviseren. Stralex heeft ervaring met het adviseren en installeren van LED verlichting in magazijnen.

 LED VERLICHTING SHOP | GRATIS ADVIES | OFFERTE MET PRIJSGARANTIE

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad