3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

LED PL

LED PL

De LED PL lampen van Stralex zijn van zeer hoge kwaliteit. Met LED PL lampen zijn doorgaans vele problemen vanwege de complexiteit van deze technologie. De LED PL lampen van Stralex zijn echter volledig getest door www.olino.org en voldoen aan alle eisen.

Veel voorkomende problemen met LED PL lampen zijn onder andere dat door vorm van het armatuur de hitte wordt vastgehouden en de LED PL lamp slechts 5.000 uur meegaat. Doordat de hitte in de armatuur wordt vastgehouden en kan oplopen tot boven de 90° gaat de elektrolytische condensator niet lang mee, deze kan namelijk slecht tegen hitte en zit in veel LED PL lampen dicht op het armatuur geinstalleerd. Werkt de elektrolytische condensator niet meer dan werkt de LED PL lamp ook niet meer.

De LED PL lampen van Stralex kennen dit probleem niet, deze zijn namelijk voorzien van een speciaal ontworpen chip die deze hittevorming
kan weerstaan. Dit is uitvoerig getest door Bortly, door bijvoorbeeld de LED PL lamp in de oven bloot te stellen aan 120° voor 148 uur achter elkaar.

De meeste LED PL lampen zijn niet dimbaar. De Stralex LED PL lampen zijn echter standaard dimbaar. Een dimbare LED PL lamp is doorgaansveel duurder dan een niet dimbare LED PL lamp. De dimbare LED lampen van Bortly zijn echter zeer scherp geprijsd.
 
Veel LED lampen hebben EMC-problemen, terwijl de Stralex LED PL lampen een zeer goede EMC waarde hebben. EMC is de gevoeligheid voor stralingen van buitenaf die storingen veroorzaakt en dus het LED licht kan verzwakken of doen flikkeren. Hier hebben de Stralex LED PL lampen geen problemen mee.

Ook de Cosinus Phi (of blindstroom-waarde) is vaak een heel probleem. Hoe lager de Cosinus Phi, hoe meer energie er wordt verspild. De Stralex LED-PL lampen hebben een cosinus phi die groter is dan 0,95. Dit betekent dat slecht 5% van de stroom wordt ‘verpild’.

 
LED PL Lampen SHOP

LED PL is verkrijgbaar in 2 pins en 4 pins uitvoeringen. Beide uitvoeringen zijn in 6 Watt, 8 Watt en 10 Watt uitvoeringen.
LED PL 6 Watt 2 pins 

LED PL 8 Watt 2 pins 

LED PL 10 Watt 2 pins

LED PL 6 Watt 4 pins 

LED PL 8 Watt 4 pins 

LED PL 10 Watt 4 pins

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad