Winkelmand

20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

Kniestoel Goedkoop

Kniestoel Goedkoop
Wil je gezonder zitten, meer energie en betere concentratie? Verrijk je werkplek met de Stralex kniestoel Comfort. Dankzij het gekantelde zitoppervlak en de kniesteunen neem je een rechte zithouding aan die de corespieren trainen, je ruggenwervel en beknelde zenuwen ontlasten en je bloedcirculatie en ademhaling verbeteren. Ideaal voor een gezondere zithouding en een fittere mentale en fysieke gesteldheid tijdens de werkdag!

Op jouw manier vitaal zitten
Deze ergonomische kniestoel is in alle opzichten verstelbaar: zithoogte en kniehoogte zijn in een handomdraai versteld zodat de stoel als gegoten zit. Daarnaast verplaats je je gemakkelijk op de Wing Balans kniestoel dankzij het onderstel dat steunt op wielen: bewegingsvrijheid en comfort ten top!

De kwaliteiten op een rijtje
 
Rechte zithouding

 
Trainen en aansterken corespieren
 
Neutrale ruggenwervel
 
Voorkomen van beknelde zenuwen
 
Ultieme bewegingsvrijheid
 
Verbeterde bloedcirculatie & ademhaling
 
Meer energie & beter concentratie

Kniestoel Goedkoop
Kniestoelen zijn speciaal ontworpen met het oog op het aannemen van een correcte ergonomische fysiologische zithouding met een open heuphoek. Doordat in een kniestoel een houding wordt aangenomen waarin de heupen in een hoek van 135° staan, blijft de natuurlijke holle kromming in de lage rug bewaard. Door deze goede rugpositie wordt een kniestoel aangeraden voor de preventie van lage rugpijn. In tegenstelling tot wat de naam kniestoel doet vermoeden, zijn de steunen bedoeld voor de schenen en niet voor de knieën om op te rusten. Een kniestoel bevordert uw doorbloeding en ademhaling door de natuurlijke houding die u in een kniestoel aanneemt. Een goede doorbloeding houdt uw concentratievermogen op peil en verhoogt bovendien de productiviteit! Daarnaast versterkt u uw rug- en buikspieren op een kniestoel, doordat deze constant worden geactiveerd.
Voordelen van de kniestoel Goedkoop

stimuleert u tot een actieve zithouding
voorkomt en verhelpt uw rugklachten
stimuleert uw doorbloeding en ademhaling door de natuurlijke houding
heeft zachte kussen waardoor u comfortabel kunt zitten

Ergonomische kniestoel Stralex Comfort
De ergonomische kruk bij uitstek voor een goede ondersteuning van de rug. Dankzij de ergoform kniesteunen, gekantelde zitting en vaste beensteun wordt uw zithouding zo aangepast dat het de perfecte zithouding creëert. De zitting en de beensteun zijn beiden volledig gestoffeerd. De kniestoel is eenvoudig in hoogte verstelbaar door middel van de gaslift. 

Voor gebruiksgemak is de kruk voorzien van een 5-armig verrijdbaar onderstel. 
Inclusief 5 jaar fabrieksgarantie.
Kniestoel; stimuleert u tot een actieve zithouding
voorkomt en verhelpt uw rugklachten
stimuleert uw doorbloeding en ademhaling door de natuurlijke houding
heeft een zacht kussen waardoor u comfortabel kunt zitten

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad