3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Hangbeugel TV

Hangbeugel TV
Een hangbeugel voor aan de muur voor uw TV is verkrijgbaar in verschillende modellen en met verschillende functionaliteiten. Ten eerste wilt u natuurlijk zeker weten of deze hangbeugel past voor uw TV. Er zijn twee aspecten waar het vanaf hangt of uw TV past. De eerste is het gewicht van uw TV en de tweede is de VESA maat.

Het gewicht is met de nieuwste televisies niet zo’n probleem meer. Deze zijn tegenwoordig heel licht. Als u een wat oudere TV heeft, moet u dit wil even controleren. Is uw TV te zwaar voor de hangbeugel, dan is deze uiteraard niet geschikt.

De VESA maat is een maat die simpelweg de gaten achterop uw TV aanduid. Dit zijn bevestigings gaten waaraan u de hangbeugel gaat vast maken. Is de afstand tussen de gaten op uw TV 20cm. dan heet dit VESA 200 of 200x200mm. Ondersteunt de TV hangbeugel een VESA 200 of 200x200mm. dan is uw TV geschikt voor de hangbeugel.

Daarnaast moet u natuurlijk nagaan of u wilt dat de hangbeugel voor uw TV kan draaien, kantelen of dat deze vast aan de muur moet komen te hangen. In het assortiment van Stralex zijn er verschillende hangbeugels en elk heeft zijn eigen functionliteiten. Bekijk het complete assortiment hangbeugels hier.

Heeft u vragen over een hangbeugel of twijfelt u of uw TV past. Neem dan even contact met ons op, dan helpen wij u verder.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad