3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Glazen TV meubel op wielen

TV meubel glas wielen
Een TV meubel van glas met wielen. Het assortiment glazen TV meubels is bij Stralex enorm. Voor iedere wens is er een oplossing. Er zijn modellen in verschillende kleuren en ontwerpen.

Wilt u advies hebben, neem dan contact met ons op via [email protected] of bel ons op 020-8932379.

Design TV meubels glas

Alle glazen TV meubels met wielen zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben een mooi design en zijn bovendien scherp geprijsd. Het glas op deze TV meubels is speciaal bewerkt tegen krassen en breken.

Het aluminium frame is zeer stevig en zorgt ervoor dat u vele kilo’s op deze glazen TV meubels kan plaatsen. Zo kunt u al uw apparaten plaatsen hierop. Al deze apparaten hebben natuurlijk ook veel kabels en deze kunt u aan de achterkant wegwerken.

De glazen TV meubels zijn verkrijgbaar met zwart glas, licht glas en mat glas. Tevens is er keuze uit TV meubels met een zwart aluminium frame of een licht aluminium frame. U kunt dit dus helemaal zelf bepalen wat het beste bij u past.

Wilt u een TV meubel met glas en met wielen, bekijk dan simpelweg ons assortiment en kies een TV meubel uit. Vele zijn optioneel verkrijgbaar met wielen.
Hier vindt u ons gehele assortiment TV meubels met glas en met wielen.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad