3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Elektrische TV beugel

Elektrische TV beugel
Wilt u TV muurbeugels op rekening geleverd krijgen?

Neem contact met ons op via [email protected], met het type TV dat u wilt ophangen en wat de functionaliteiten moeten zijn. Probeer ons van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Wij kunnen u dan een goede aanbieding doen voor uw muurbeugels TV op rekening.

Elektrische TV beugels
Een elektrische TV beugel maakt het mogelijk om uw TV te verstellen vanaf uw bank of stoel. De Elektrische TV beugels van Stralex worden namelijk met een afstandsbediening geleverd. Op deze manier kan je je TV zo draaien en kantelen als jij dat wilt. Bij het uitkiezen van de juiste elektrische TV beugel moet je echter wel rekening houden met een aantal aspecten.

De drie belangrijkste aspecten zijn, VESA, Gewicht en grootte. Wij zullen uitleggen wat hiermee bedoeld wordt.

Het VESA patroon is het gatenpatroon achter op uw TV, deze moeten overeenkomen met de VESA gaten op de elektrische TV beugel. Als uw TV niet past op het VESA patroon van de beugel dan kan deze niet gemonteerd worden.

Het gewicht is ook belangrijk, de beugel moet het gewicht aankunnen en de elektrische motor moet sterk genoeg zijn om de TV te kunnen verplaatsen. Veel TV’s zijn tegenwoorden al zo licht dat dit bijna geen probleem meer zal vormen.

Dit is iets was niet zwart op wit staat zoals beide bovenstaande aspecten. Wanneer je de TV op de beugel monteert kan deze een bepaald aantal graden draaien, als uw TV echter van een groot formaat is kan het voorkomen dat de zijkant tegen de muur aankomt. U moet dus goed bepalen hoeveel graden u de TV wilt kunnen laten draaien in de praktijk.

Bent u geinteresseerd in een Elektriche TV beugel, bekijk ons gehele assortiment dan hier.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad