3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

DQ TV Vloerstandaard Zwart 140-200 cm.

DQ TV Vloerstandaard Zwart 140-200 cm.
Top kwaliteit TV vloerstandaard met traploze hoogte verstelling tussen de 140 en 200 cm., deze TV vloerstandaard van het merk DQ is geschikt voor beurzen, presentaties, vergaderingen en vele andere activiteiten. Zo kunt u er voor kiezen om de meegeleverde wielen wel of niet te monteren. Monteert u deze wel dan kunt u de TV standaard verrijden, monteert u deze niet dan heeft u een TV vloerstandaard met mooie poten waar deze op rust.

De DQ TV vloerstandaard is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart, andere kleuren zijn er niet. Als extra kunt u een AV drager bij bestellen. Bij de TV vloerstandaard zit standaard 1 AV drager, heeft u echter behoefte aan een extra AV drager dan kunt u deze bijbestellen. Handig voor als u meerdere apparaten bij de DQ TV vloerstandaard wilt opstellen.

De DQ TV vloerstandaard zwart 140-200 cm. is geschikt voor TV’s die niet zwaarder dan 60kg. wegen. Tevens moet uw TV een VESA maat hebben van VESA 200, 300, 400, 500 en 600×400. Dit komt grofweg neer op TV’s tussen de 32 en 55 inch. Twijfelt u of uw TV past? Neem dan contact met ons op. Wij controleren dit dan voor u.

De DQ TV vloerstandaard zwart kost € 304,95 excl. btw en wordt gratis verzonden. Doorgaans geldt dat wanneer u vandaag besteld deze de volgende dag binnen is. Ideaal voor wanneer u in tijd nood zit.

Bestel hier deze DQ TV vloerstandaard zwart 140-200cm.

Voor ons complete assortiment TV standaards bezoekt u deze pagina.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad