20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

DQ STB-3131

DQ STB-3131
Luxe TV standaard met een mooi design en handige functionaliteiten. De DQ STB-3131 is een topmodel TV standaard dat u over voor kunt gebruiken. Deze STB-3131 is in hoogte verstelbaar tussen de 140cm. en 200cm., dit is een traploze hoogte verstelling en u kunt dus de exacte gewenste hoogte kiezen. Dit doet u door simpelweg enkele schroeven losser te schroeven, de hoogte aan te passen en vervolgens de schroeven weer vast te draaien.

Een ander pluspunt is dat u deze TV vloerstandaard vele jaren kunt gebruiken, de materialen en constructie is zeer duurzaam en de TV standaard is universeel. Zo is deze DQ STB-3131 geschikt voor TV’s onder de 60 kg. en met een VESA maat van VESA 200, 300, 400, 500 en 600×400. Twijfelt u of uw TV past? Neem dan contact met ons op. Wij controleren dit dan voor u.

Tevens wordt er bij elke DQ TV standaard een AV drager geleverd. U hoeft deze niet te monteren, wanneer u denkt deze niet te gebruiken. Denkt u dat u vele apparaten bij de DQ TV standaard gaat plaatsen, dan kunt u een extra AV drager bij bestellen.

De DQ STB-3131 zou geen verrijdbare TV standaard zijn zonder wielen, de bijgeleverde wielen zijn zwenkwielen en maken het verrijden gemakkelijk. Plaats de wielen op de rem zodra u met de TV standaard de juiste plek heeft gevonden.

Bestel de DQ STB-3131 hier voor een speciale prijs en met gratis verzending.

Bekijk hier ons gehele assortiment TV standaards.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scherpste prijzen

Laagste Prijs Garantie

20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad