3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

DQ FP3500

DQ FP3500
Luxe TV standaard DQ FP3500, uitgerust met vele functies die het kijken naar uw TV op deze TV standaard aangenamer maken. Zo kunt u, nadat uw TV op de FP3500 is gemonteerd, deze 15 graden kantelen. Handig voor als u een zittend publiek heeft of aan de vergadertafel zit. Dat maakt de kijkhoek namelijk makkelijker.

De TV standaard is zeer stevig en u hoeft niet bang te zijn dat deze omvalt. De DQ FP3500 kan namelijk een gewicht dragen tot wel 60kg., vele TV’s wegen niet meer dan 20kg. tegenwoordig. Op de DQ FP3500 kunt u zelf beslissen wat voor TV u plaatst, deze is namelijk geschikt voor TV’s tussen de 26 en 70 inch. De VESA maten die deze DQ TV standaard ondersteund zijn de volgende: VESA 200, 300, 400, 500, 600×400 en 800×400. Twijfelt u of uw TV past? Neem dan contact met ons op. Wij controleren dit dan voor u.

Bij de DQ FP3500 wordt standaard een set met wielen en een AV drager geleverd. De set met wielen zijn zwenkwielen die uitermate geschikt zijn voor het verrijden van de TV standaard op een vlakke ondergrond. Deze zijn tevens voorzien van een rem. De AV drager is handig, wanneer u apparaten gebruikt bij de TV standaard, denk aan een laptop of DVD speler. Gebruikt u dit niet, dan hoeft u de AV drager niet te monteren. Gebruikt u meerdere apparaten en passen deze niet allen op de AV drager, dan kunt u een extra AV drager bij bestellen.

Bent u geïnteresseerd in de DQ FP3500, bezoek dan deze pagina.

Wilt u deze vergelijken met andere modellen, bekijk dan ons totale assortiment.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad