3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

DQ Floor stand

DQ Floor stand
Ruim assortiment DQ floor stands te koop bij Stralex. Alle producten worden gratis verzonden en hebben scherpe prijzen. De DQ floor stands zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormgeving. Het hangt van uw wensen en situaties af wat voor soort DQ floor stand u wilt. Zo zijn er flexibele modellen die verrijdbaar en in hoogte verstelbaar zijn, maar ook mooi vormgegeven floor stands voor recepties en ontvangsten.

DQ floor stand modellen
Hieronder ziet u 2 verschillende DQ floor stand modellen die wij bij Stralex aanbieden, dit is slechts een selectie die wij willen uitlichten voor u. Allen hebben eigen kenmerken en voordelen. Komt u er zelf niet uit dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies. Bel ons op 020-8932379 of stuur een email naar [email protected].

TV vloerstandaard in hoogte verstelbaar

Deze TV vloerstandaard is in hoogte verstelbaar tussen de 140 en 200cm. Tevens is deze voorzien van wielen, u kunt de TV standaard hiermee verrijden. U hoeft de wielen niet te monteren en kan er dus voor kiezen om het alleen als een TV vloerstandaard te gebruiken. Op de TV vloerstandaard is ruimte voor uw apparaten zoals laptop en AV apparatuur.

Het ontwerp van deze DQ vloerstandaard zorgt ervoor dat het zwaartepunt goed in het midden ligt. Het risico op omvallen is hierdoor klein. De hoogte verstelling van deze DQ vloerstandaard werkt traploos en u kunt elke gewenste hoogte tussen de 140 en 200cm. instellen. 

Bestel deze TV vloerstandaard hier.

Luxe TV vloerstandaard met kantelfunctie

Wilt u liever een luxe TV vloerstandaard, dan is dit het juiste model voor u. Dit DQ floor stand model kan namelijk 15 graden naar voren kantelen. Hierdoor krijgt u een perfecte kijkhoek. Ook deze TV vloerstandaard heeft uiteraard de functies om in hoogte te verstellen en om verreden te worden.

De TV standaard is zeer stabiel en zal niet omvallen. Het maximale gewicht dat deze kan dragen is 60kg. en is geschikt voor TV’s tussen de 26 en 70 inch.

Bekijk hier meer informatie over deze luxe TV vloerstandaard.

Naast de bovenstaande DQ floor stand modellen zijn er nog vele andere TV standaards beschikbaar. Bekijk daarom ons complete assortiment hier.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad