3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Design TV Standaard

Design TV Standaard
Koopt u een TV standaard dan wilt u dat deze er natuurlijk mooi uitziet. Niet een TV standaard samengesteld door een techneut, maar het liefst door een designer. Stralex heeft nu een Design TV standaard voor u, speciaal ontworpen in samenspraak met de klant. De functionaliteit, het uiterlijk, de duurbaarheid overal is aan gedacht. Een foto zegt meer dan 1.000 woorden en dat is ook in dit geval zo.

Hier rechts ziet u een foto van de gehele TV standaard.

U ziet dat de TV standaard van mooie materialen is gemaakt en een mooi strak design heeft. Dit gaat echter niet ten koste van de functionaliteiten. De TV standaard is ontworpen in samenspraak met de klant en is zeer praktisch. Zo heeft de design TV standaard diverse mooie ontwerp punten die tevens functioneel zijn.

Afwerking van Standaard

U ziet dat er 1 glasplaat op de TV standaard gemonteerd is, deze bieden plaats aan uw Laptop of DVD speler, mooi glimmend en pas perfect bij de rest van het ontwerp.

Kabelmanagement

Een onmisbare functie voor een mooi design is een kabelmanagement systeem. U kunt nog zo een mooie TV standaard hebben, maar als de kabels van uw TV er naast bungelen wordt dit allemaal te niet gedaan. Deze TV standaard is voorzien van een kabel management systeem dat aan de achterkant loopt.

Om een nog beter beeld te krijgen van deze TV standaard kunt u het product filmpje bekijken, hierin wordt de TV standaard van top tot teen gefilmd en uitgelegd.

Wilt u de TV standaard bestellen klik dan hier.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad