3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

BenQ T420

BenQ T420
Interactief lesgeven en presenteren met de BenQ T420
Touchscreens zijn vandaag de dag uitgegroeid tot één van de meest krachtige leermiddelen, dit ter vervanging van traditionele, klassikale instructies en het is wetenschappelijk bewezen dat deze nieuwe stijl van leren bijdraagt aan academische prestaties, samenwerkend leren en teambuilding. Een perfecte oplossing voor e-klaslokalen is de BenQ T420 touchscreen die de kracht van aanrakingstechnologie met multimedia aansluitingen combineert om alle leerlingen een optimale leerervaring te geven. Ontworpen met veiligheid en flexibiliteit in gedachte, is de BenQ T420 in een klaslokaal gemakkelijk en eenvoudig te installeren met een VESA wandmontage.

 

Optical Sensing Touch technologie
Uitgerust met de Optical Sensing Touch technologie, wordt de BenQ T420 rechtstreeks op de computer bediend door aanraking van het scherm. Het is sneller, gemakkelijker en veel nauwkeuriger want u hoeft alleen het scherm met uw vinger aan te raken. Sluit uw computer aan op de BenQ T420 met een USB-kabel en u kunt aan de slag!
 
Optical Dual Touch technologie
Sluit de BenQ T420 aan op Windows 7 en kijk hoe de Optical Dual Touch technologie zijn magisch werk doet met het draaien van een beeldweergave op een multi-touchscreen. De leraren kunnen twee leerlingen naar het scherm laten komen voor een snelle één-op-één wedstrijdje. 

 

Omgevingslichtsensor
De BenQ T420 is uitgerust met een omgevingslichtsensor om de hoeveelheid omgevingslicht in de omgeving vast te stellen en zodoende de weergave-instellingen aan te passen zonder interventie van de gebruiker. Dit betekent dat leraren en leerlingen altijd van een optimale beeldkwaliteit in de klas kunnen genieten.

 

Ingebouwde speaker 
Om leraren te helpen hun lessen te verrijken met multimedia leermiddelen, zijn er 12W speakers in de BenQ T420 ingebouwd door BenQ. Het gebruik van video′s, muziek en geluidseffecten maakt elke les aantrekkelijker en effectiever.

Hier kunt u de BenQ T420 bestellen.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad