3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

Arm voor TV

Arm voor TV
Koop een arm voor uw TV bij Stralex en u heeft gegarandeerd een premium kwaliteit arm voor uw TV. Bij Stralex worden alleen hoge kwaliteit TV armen verkocht die geschikt zijn voor een brede range aan TV’s.

Bij het uitzoeken van de juiste arm voor uw TV moet u eerst bepalen welke functionaliteiten u wilt dat deze heeft. Zo kunt u kiezen uit een arm voor uw TV die draaibaar en kantelbaar is of een arm voor uw TV die bijvoorbeeld geheel inklapbaar en uitklapbaar is.

Daarna moet u bepalen of deze arm voor uw TV geschikt is. Hiervoor moet u twee dingen controleren, de VESA maat en het gewicht dat de TV arm kan dragen.

De arm voor TV heeft een draagvermogen en uw TV mag niet zwaarder zijn dan dit draagvermogen. De constructie zal niet stevig hangen en uw TV zal niet veilig aan de arm hangen als deze te zwaar is.

Daarnaast moet u controleren of de VESA maat van uw TV ondersteunt wordt door de arm voor TV die u op het oog heeft. De VESA maat kunt u op twee manieren achterhalen. U kunt deze in de specificaties opzoeken van uw TV of u kunt deze zelf opmeten. De VESA maat is namelijk simpelweg een term voor de bevestigingsgaten achterop uw TV. Liggen deze bijvoorbeeld 40 cm. uit elkaar dan noemt men dit VESA 400 of 400x400mm. Ondersteunt de arm voor TV een VESA 400 of 400x400mm. maat dan is deze geschikt voor uw TV.

Voor een compleet overzicht voor arm voor TV modellen gaat u naar deze pagina.

Twijfelt u over welke arm voor TV u moet bestellen? Neem dan contact met ons op voor advies.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad