3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

tvbeugel

TVbeugels
Tvbeugels met verschillende functionaliteiten om uw TV zo goed mogelijk op te hangen aan de muur. Bij Stralex heeft u tvbeugels voor alle merken en types TV’s. Heeft u advies nodig over het uitzoeken van de juiste tvbeugels, neem dan contact met ons op via +31208932379 of email ons naar [email protected] met uw vraag.

U kunt ook zelf uitvinden of uw TV geschikt is voor de tvbeugels die u op het oog heeft. Dit doet u door twee dingen te controleren. Ten eerste het gewicht van uw TV en dat de tvbeugel kan dragen. Uw TV mag uiteraard niet te zwaar zijn, dan blijft deze niet aan de muur hangen.

Ten tweede moet u de VESA maat van uw TV vergelijken met die van de tvbeugels. De VESA maat zijn de bevestigingsgaten achterop uw TV, waarmee u de TV vastschroeft aan de tvbeugels. Deze bevestigingsgaten moeten overeenkomen anders past de TV niet.

Bekijk het complete overzicht tvbeugels hier.

Heeft u advies nodig over het uitzoeken van de juiste tvbeugels, neem dan contact met ons op via +31208932379 of email ons naarย [email protected]ย met uw vraag.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en Belgiรซ

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad