3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV steun

TV steun
Een TV steun kopen van hoge kwaliteit en met veel functionaliteiten koopt u bij Stralex. Hieronder leggen wij uit hoe u de juiste TV steun uitzoekt. U kijkt ten eerste welke functionaliteiten u wilt dat de TV steun bezit. Zo kunt u kiezen uit een draaibare, kantelbare of strak tegen de wand gemonteerde TV steun. Als u deze keuze heeft gemaakt gaat u kijken of de TV steun die u op het oog heeft past.

Of een TV steun past op uw TV hangt van twee dingen af. Ten eerste het gewicht van uw TV en het gewicht dat de TV steun kan dragen. De TV mag niet te zwaar zijn voor de TV steun uiteraard, dan wordt de constructie instabiel.

Ten tweede moet u op de VESA maat van uw TV letten en of de TV steun dezelfde VESA maat ondersteunt. De VESA maat is een term voor de bevestigingsgaten achterop uw TV. Is de afstand tussen deze gaten bijvoorbeeld 40 cm., dan noemt men dit VESA 400 of 400x400mm. U kijkt of deze maat door de TV steun wordt ondersteunt en als dit het geval is dan is uw TV geschikt voor de uitgekozen TV steun.

Voor een compleet overzicht van alle TV steun modellen volgt u deze link.

Heeft u vragen of advies nodig over een TV steun? Neem dan contact met ons op.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad