3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV statief beurs

TV statief beurs
Een TV statief beurs model moet voldoen aan een aantal aspecten. Zo moet het TV statief op een goede hoogte gezet kunen worden voor een maximale exposure. Tevens moet het TV statief makkelijk mee te nemen zijn. Dit TV statief is in 2 delen te vervoeren, waardoor deze in vrijwel alle auto’s past. Hierna is deze ook weer gemakkelijk op te bouwen. Het monteren van het TV statief, wanneer deze nieuw is is ook makkelijk. Dit neemt zo’n 30 min. tijd in beslag.

Het TV statief beurs model is in hoogte verstelbaar tussen de 120cm. en 180cm. en is voorzien van een AV drager. Hierop kunt u uw laptop of DVD speler plaatsen. Aan de achterzijde is een kabelmanagement systeem geplaatst. Hiermee hangen de kabels niet los en is de kans om ergens achter blijven haken minimaal.

Dit TV statief is ook in te zetten voor presentaties en vergaderingen. U hoeft deze niet alleen op beurzen te gebruiken. Het TV statief is voorzien van 4 stevige wielen met een remfunctie. Zet deze dan ook op de rem wanneer het statief stilstaat.

Tevens is de levering van dit TV statief zeer snel, mits deze op voorraad is, heeft u deze de volgende dag binnen. De levering is ook nog eens GRATIS.

TV statief geschikt voor alle TV’s
Vrijwel alle TV’s passen op dit TV statief enige voorwaarden zijn dat het scherm niet zwaarder is dan 40 Kg en dat het gaten patroon op uw scherm tussen de 200x200mm. en 600×400 mm. is.

Wilt u meer lezen over dit TV statief beurs model. Lees dan de product pagina.

Laag TV statief beurs

Er is ook een versie beschikbaar die tussen de 73cm. en 120cm. uitgeschoven kan worden. Deze vindt u hier.

Voor Vragen neemt u contact op via [email protected]

Filmpje TV statief

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad