3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV standaard voor op uw beursstand

TV standaard voor op uw beursstand
De presentatie van uw informatie op uw beursstand is van cruciaal belang voor het binnen halen van nieuwe leads. U wilt daarom dat dit zo goed mogelijk gebeurt. U heeft echter ook een bepaald budget wat u niet mag overschrijden.

De voordelen van het gebruiken van een TV standaard op uw beursstand:

Informatie beter presenteren
Meer exposure
Meer leads
En uiteindelijk meer omzet

Door deze voordelen is het aan te raden om een TV standaard voor uw beursstand aan te schaffen, maar in veel gevallen zijn deze duur en onhandig. Zo kost een deelbare TV standaard die u makkelijk kunt vervoeren al snel boven de € 750, echter heeft deze dan nog steeds niet alle functionaliteiten die u wilt.
Functionaliteiten die gewenst zijn bij een TV standaard

Bepaal bij uw keuze daarom goed welke functionaliteiten u wilt. Hieronder staan enkele functionaliteiten:

verrijdbaar
in hoogte verstelbaar
mooi vormgegeven
handig in gebruik
TV kunnen draaien
Makkelijk te monteren
Weinig/geen onderhoud

De Stralex TV standaard voor beursstands
Dit is een uitzonderlijke aanbieding die u niet overal zult vinden. Deze TV standaard is namelijk ontwikkelt in samenspraak met fabrikant en gebruiker, speciaal met als doel functionaliteit voor beurzen, presentaties, vergaderingen en les doeleinden.

Deze TV standaard is voorzien van een telescopisch pilaar (hoogte verstelling) en een roteerfunctie, de roteerfunctie geeft u de mogelijkheid zowel in Portrait als in Landscape uw scherm te positioneren. De hoogte verstelling van deze TV standaard maakt het mogelijk om het scherm tussen de 120cm. en 180cm. te plaatsen.

TV standaard geschikt voor alle TV’s
Vrijwel alle TV’s passen op deze TV standaard enige voorwaarden zijn dat het scherm niet zwaarder is dan 40 Kg en dat het gaten patroon op uw scherm tussen de 200x300mm. en 600×400 mm. is. Doorgaans zijn deze VESA patronen voor LCD TV’s tussen de 20 en 50 inch. Controleer dit echter wel.
*VESA 200×200 past ook, echter kan het scherm dan niet aan de drager van het statief worden bevestigd. Optioneel kan u daarvoor wel zelf de gaten bij maken

TV standaard heeft chique uiterlijk
De functionaliteiten van de TV standaard zijn natuurlijk zeer belangrijk. Als u op een beurs gaat staan met deze TV standaard of een belangrijke presentatie moet geven aan klanten. Dan wilt u natuurlijk dat de TV standaard er chicque uitziet.

Deze TV standaard is mooi vormgegeven, overal is over nagedacht. De 2 glasplaten zijn mooi schijnend en zijn bevestigd aan de TV standaard. De TV standaard zelf is gemaakt van sterk ijzer en dit zorgt voor een mooi aanzicht. 

Alles is mooi glad en er zijn geen functionaliteiten die uitsteken. Ook de hoogte verstelling is mooi weggewerkt aan de achterkant. Tevens is de achterkant voorzien van een kabel systeem. U kunt uw kabels dus langs de TV standaard laten lopen en deze hangen er niet aan de achterkant bij.

Deze TV standaard heeft de volgende functionaliteiten

– In hoogte verstelbaar tussen de 120cm. en 180cm. 

– Draagvermogen van 40kg.

– Kabelmanagement systeem voor geleiden van kabels

– TV kan in portrait en landscape worden gezet.

– VESA 200×200 minimaal en 600×400 maximaal

Heeft u vragen over deze TV standaard dan kunt u contact met ons opnemen: contactformulier

Wilt u liever een TV standaard die lager versteld kan worden, namelijk tussen de 73cm. en 120cm. bekijk dan deze TV standaard.

Bent u op zoek naar een andere audiovisuele oplossing start dan hier.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad