3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV Standaard Huren

TV Standaard Huren
U wilt een TV standaard huren voor op een beurs. Dit is een zeer slim idee, een TV standaard brengt u namelijk veel leads op. U kunt uw boodschap beter presenteren en meer (potentiële) klanten aantrekken. Een TV standaard gebruiken voor een beurs is dus een goed idee. Het huren van een TV standaard is echter geen goed idee. Dit kost u elke keer veel geld. U kunt veel beter een TV standaard kopen. Deze zijn bij Stralex helemaal niet duur. 

De TV standaard kost bij Stralex slechts 264,42 ex btw.

Dit heeft u al na twee keer huren van een TV standaard eruit. Tevens is deze TV standaard zo functioneel dat u deze gegarandeerd vaker gaat gebruiken. Wij zullen de functionaliteiten voor u uitleggen.

Deze TV standaard heeft de volgende functionaliteiten 

– In hoogte verstelbaar tussen de 120cm. en 180cm. 

Een groot bereik op beurzen voor uw (potentiële) klanten, u kunt uw boodschap weergeven en deze wordt gezien op 2 meter hoogte boven alles en iedereen uit.

– Goed functionerende wielen

Onder de TV Standaard zitten goede wielen die een gewicht van 40 kg. aankunnen. U verrijd deze TV standaard dus makkelijk

– Draagvermogen van 40kg. 

Geschikt voor de meeste TV’s, u hoeft dus geen nieuwe TV te kopen hiervoor.

– Kabelmanagement systeem voor geleiden van kabels

Geen gezeur met kabels waar je over struikelt of die overal achter blijven haken. U kunt uw kabels in het kabelmanagement systeem aan de achterkant van de TV standaard plaatsen.

– TV kan in portrait en landscape worden gezet.

De beugel waaraan uw TV is bevestigd is draaibaar, u kunt er dus voor kiezen om uw TV horizontaal of verticaal te plaatsen.

– VESA 200×200 minimaal en 600×400 maximaal

Dit is het gatenpatroon achter op uw TV. Deze TV standaard is zeer universeel daar de meeste TV’s een VESA patroon hebben dat binnen deze maten valt. Controleer dit echter wel.

Was u dus op zoek om een TV standaard te huren, doe dit niet en schaf deze top TV standaard aan. Deze TV standaard is van sterk materiaal gemaakt en zal zeer lang mee gaan. Het geld haalt u er dus zeker uit.

Bestel de TV standaard hier.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad