3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

SMART Board 8070i

SMART Board 8070i
De 8070i serie van SMART Board is een top kwaliteit touch screen dat u met oneindig veel handig functies. Maakt u intensief gebruik of gaat u hier intenstief gebruik van maken dan is het SMART Board 8070i de oplossing voor u. Samenwerken, bestanden delen, bestanden bewerken en interactiviteit het zijn slechts enkele mogelijkheden van het SMART Board 8070i.

Het SMART Board 8070i is mooi vormgegeven en werkt met Apple en Windows besturing systemen. Voor de onderwijs sector belangrijk om te weten is dat het SMART Board 8070i ook werkt met alle SMART Notebook software die u voorheen heeft aangeschaft. Tevens wordt er gratis de SMART Meeting Pro geleverd bij dit touchscreen.

Een ongelofelijk handige functie van het SMART Board 8070i is dat deze objecten herkent, heeft u een pen in handen dan herkent hij dit en kunt u schrijven, heeft u niks in u hand en veegt u over het scherm dan wist hij geschreven tekst.

Dit is slechts een selectie van eigenschappen van het SMART Board 8070i, bekijk deze pagina en het demo filmpje om nog meer te weten te komen over dit SMART Board

Als u nog meer vragen heeft dan adviseert Stralex en u als u vragen heeft over het SMART Board 8070i.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad