3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

LED verlichting verbetert concentratie

LED verlichting verbetert concentratie
We weten allemaal dat licht van invloed is op gedrag en prestaties. Toch nemen we snel genoegen met het licht wat al aanwezig is. LED verlichting heeft aantoonbaar positieve resultaten op gedrag, concentratie en dus prestaties. Dit is natuurlijk overal en altijd belangrijk. Van een schoolomgeving tot werkomgeving tot zelfs weg verlichting.

De onderzoeken waaruit dit is gebleken zijn gedaan door de Universiteit van Twente en de Universiteit van Hamburg. Beide testen zijn gedaan in een schoolomgeving. Hieruit bleek dat LED verlichting een betere concentratie tot gevolg heeft. Ook aspecten als leessnelheid, hyperactiviteit en minder fouten maken worden beter door LED verlichting.

Dit is natuurlijk een zeer positive ontwikkeling, want dit zou ook toegepast kunnen worden op kantoren, fabriekshallen en zelfs openbare verlichting. 

Een betere concentratie in bovengenoemde situaties is een zeer goede zaak, dit zou betekenen meer werk gedaan krijgen op kantoor, minder fouten in fabriekshallen en je kan zelfs zo ver gaan door te zeggen dat het minder ongelukken op de openbare weg veroorzaakt of minder agressie in het openbaar.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad