3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Nu uit Eigen Voorraad Leverbaar

LED verlichting parkeergarage

LED verlichting parkeergarage
Parkeergarages kunnen enorme voordelen halen uit het overstappen op LED verlichting. LED verlichting gaat veel langer mee dan traditionele verlichting en is dus veel minder onderhouds intensief. Tevens flikkert LED verlichting niet. Er is ook de mogelijkheid om waterdichte lampen te nemen of LED armaturen die diefstal bestendig zijn.

LED verlichting is duur in de aanschaf, maar deze investering verdient zich terug binnen 2 jaar. LED verlichting kan u een besparing opleveren van wel 70% op de lichtrekening. Stralex heeft zeer goed LED leveranciers, rechstreeks uit de fabriek in China. U betaalt dus niet de hoofdprijs zoals bij de grote merken Philips en Osram. Maar u heeft wel dezelfde kwaliteit als deze merken.

Het overstappen op LED verlichting is een grote stap en deze moet u goed overwegen. LED verlichting heeft eigenlijk alleen maar positieve punten. Echter moet de LED verlichting wel goed geinstalleerd zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de LED installeren in de al aanwezige armaturen, maar kunt u ook kiezen voor speciale LED armaturen welke nog efficiënter zijn, maar voor een hogere investering zullen zorgen. In dit gedeelte kan Stralex u adviseren. Stralex heeft ervaring in het adviseren en installeren van LED verlichting voor parkeergarages.

 LED VERLICHTING SHOP | GRATIS ADVIES | OFFERTE MET PRIJSGARANTIE

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad