20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

LED verlichting installeren

LED verlichting installeren
Gebouwen hangen er vol mee, TL buizen, plafond lampen, spotjes, noodverlichting en panelen. Kortom overal is er verlichting. Met de komst van de LED verlichting is er een hele nieuwe trend ingezet. LED verlichting bespaart gemiddeld 70% t.o.v. van een oude lamp die u gebruikt.

Maar LED verlichting is toch heel duur in aanschaf??? Dat klopt, veel LED verlichting is duur in aanschaf. Maar wordt dan gezegd de LED verlichting hoeft veel minder vaak vervangen te worden. Hier gaat het vaak fout, vanwege het feit dat wanneer LED verlichtingĀ niet juist wordt geinstalleerd het aantal branduren aanzienlijk minder wordt en dus niet terugverdiend gaat worden.

De juiste installatie is dus van levensbelang. Sommige LED verlichting is zeer geschikt voor de ene situatie, maar ongeschikt voor de andere. Dit is dus echt maatwerk. Daarom zeggen wij laat altijd een specialist naar uw situatie kijken. Deze kan samen met uw wensen inschatten wat mogelijk is qua LED verlichting bij u.

Ā LED VERLICHTING SHOPĀ |Ā GRATIS ADVIESĀ |Ā OFFERTE MET PRIJSGARANTIEĀ |Ā BORTLY LED VERLICHTINGĀ |Ā EAE LED VERLICHTINGĀ |

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scherpste prijzen

Laagste Prijs Garantie

20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en Belgiƫ

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad